donderdag 21 december 2017

Seal tight douchehoes

De sealprotect douchehoes biedt een veilige bescherming voor gipsbandages en de huid tijdens het douchen. De patiënt kan de douchehoes ook na meerdere.


Het waterdichte ontwerp van de Seal-Tight douchehoes biedt de patiënt de mogelijkheid zich te douchen, zonder dat het gips of de bandage nat wordt.

My mitella biedt mooie en stijlvolle producten voor zowel professionals als patiënt. Bezoek onze webshop en laat je verrassen door het vrolijke. Sealprotect sport zwemhoes gipshoes Kind Onderarm.


Seal-protect-sport-kind-hele-arm-300x3Opties selecteren.

Het functionele ontwerp van de Seal Tight douchehoes en. Hoes voor het volwassen hele been ter bescherming van het gips, verban spalken etc. De douchehoes is geschikt voor hergebruik tijdens. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond.


Waterproof bescherming bij het dragen van gipsverban perfect om mee te zwemmen en watersporten. Handig voor op vakantie, te gebruiken ter bescherming. De Seal-Tight douchehoes is latex-vrij!


Vinyls, In and Seals. In de douchehoes zit de stof die seal tight heet en dat ervoor.

De elastische sluiting zorgt ervoor dat er geen water in de hoes kan. De gipskamer van het Rode Kruis Ziekenhuis vormt samen met de Spoedeisende hulp één organisatorische afdeling.


Leg uw ingegipste arm of been omhoog om. Vê mais informações acerca de Vinyls, Focas. Weitere Informationen über Vinyl, Seehunde.


Maar op vakantie zou ik het anders wel proberen, in de douche deden wij er Seal-Tight douchehoes over. Visa mer om Vinyls och Höga klackar. Door de unieke afsluiting is de douchehoes zeer gemakkelijk met één hand aan te brengen. Deze wordt niet door de ziektekostenverzekering vergoed.


Beschrijving MY MITELLA biedt mooie en stijlvolle producten voor zowel professionals als pati, EUR 100. Sealtight) op de gipskamer kopen. Het merk heet sealtight volgens mij. Seal Tight Kind Active Arm Cm.


Vitility Douchehoes Kind Arm. Active Seal is een veilige manier om uw kwaliteit van het leven te laten behouden tijdens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.