maandag 25 december 2017

Open haard schoonmaken

Jøtul adviseert zowel de haard als de schoorsteen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. In een schone haard komt het vuur beter tot zijn recht en brandt.


Door uw kachel- en haarden adviseur Marcel.

Zo kan de ruit van de nieuwe DRU Centro 1erg eenvoudig open geklapt worden. Zowel een gashaar gaskachel als een open haard moet.


Tijdens het stoken met hout ontstaat er altijd roet en ander vuil binnen de houtkachel.

Hierdoor bestaat de kans dat de aanslag op uw kachelruit komt. Ik heb een leuke open haard alleen het schoonmaken met schoffel en blik doet nog het nodige stof opwervelen.


Gebruik ik een stofzuiger met. Wij hebben sinds kort een open haard met een liftdeur. Schoonmaakmiddel voor het steen van uw openhaar 750ml. Biologisch afbreekbaar voor meer dan 90%.


Een open haard in huis geeft veel sfeer. Voor gepolijst marmer zijn er speciale schoonmaakmiddelen te krijgen.


Regelmatig de gietijzeren houtkachel van binnen schoonmaken is erg belangrijk voor het behoud van uw kachel.

Het is erg belangrijk om de. Leeg de aslade van je open haard. Wil je de rest van je huis schoonhouden,pak dan een vuilniszak en trek hem over de asla.


Een andere optie is onze paraffine haardblokken te gebruiken. Niet in een al brandende openhaard of kachel leggen. Hoe maak ik de ramen van mijn houtkachel schoon, zonder dure schoonmaakmiddelen!


Wie weet hoe of met wat ik een kachelruit kan schoonmaken zonder de ruiten te. Je huis kostenbesparend verwarmen met een pelletkachel of houtkachel, gezellig de openhaard aan of met vrienden barbecueën, dat klinkt goed. Nat hout kan er voor zorgen dat er roetvlekken op het.


Een kachelruit schoonmaken is niet lastig, eigenlijk moet je beginnen met de vraag "Hoe kan ik de ruit van de kachel schoon houden? Het schoonmaken van een open haard schoorsteen is een job die kan gedaan worden door bijna iedereen. Waarom zou je een hoop geld als je het werk zelf.


Ik heb goede ervaringen met het schoonmaakmiddel Dasty, verkrijgbaar bij de Wibra. Ruiten even inspuiten met het middel en dan boenen met een prop watten.


Hier eerst een video met tips over open haarden. Door bij het schoonmaken ongeveer een centimeter as in de haard te laten liggen, creëer je een isolerende.


U kunt de ruit open maken met de instructies uit het instructieboekje. Kachelruit schoonmaken is belangrijk. Anders kun je soms niet eens. Wij krijgen vaak vragen over het onderhouden van gashaarden.


Met dit stukje tekst hopen we duidelijkheid te verschaffen en te zorgen dat u. Let er ook op dat de klep van de hout openhaar open staat bij het stoken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.