dinsdag 12 december 2017

Ledstrip koppelen

LED-strips aan elkaar koppelen kan, maar enkel onder bepaalde omstandigheden. Leer waar je rekening moet mee houden met onze tips.


Praktisch gezien is het heel eenvoudig om meerdere strips aan elkaar te koppelen om op die manier tot een langere led strip te komen.

Led strips kunnen verlengd worden door te solderen met behulp. Handleiding hoe je een ledstrip kan verlengen zonder te hoeven solderen. Ook mensen die niet kunnen solderen kunnen nu ledstrips met.


Het type voeding die je nodig hebt is afhankelijk van het type LED-strip en de lengte van de strip.

Om de keuze voor de juiste voeding makkelijker te. NL over het verkorten en verlengen van LED-strips en het testen daarvan. U kunt LED-strips niet onbeperkt verbinden. Afhankelijk van uw systeem is er een maximum en wanneer dit overschreden wordt werken de.


Theoretisch is het heel eenvoudig om meerdere LED strips aan elkaar te koppelen om zo een groter bereik te. Ja, het is mogelijk om zelf twee ledstrips aan elkaar te koppelen, door gebruik te maken van een 2-aderige koppelkabel (voor eenkleurige ledstrips) of 4-aderige. De 2-aderige, 4-aderige- en voedingskabels.


Toch brengt het aansluiten van de RGB LED Strips vaak vragen met zich mee. Aan de LED strip van 5m hangt een voeding van 12V en 5A (60W, DC).

In de praktijk is het heel gemakkelijk om meerdere ledstrips aan elkaar te koppelen. Lees hier hoe je dit kunt doen. Kan ik de led strip ook verlengen tot meter. Reageer op deze vraag Misbruik.


Complete uitleg over inkorten, verlengen en montage van de LED-strip. Tussenaansluiting zonder draad voor koppelen van LED-strips. De LED strips worden parallel geschakeld.


Zie hierbij het aansluit schema. Flexibele LED Strip - Lampen: Energiebesparende LED´s - LED-verlichting: 30. Kan ik 2xstrips met elkaar koppelen en dan ook de afstandsbediening op de 2. De Hue lampen van Philips zijn leuk, maar echt creatief wordt het pas wanneer je met de Hue LED Strips van Philips aan de slag gaat.


LEDstrip 300LEDS 5M 72W 24VDC RGB. IKEA - LEDBERG, Led-strip,, Door de lage warmte-afgifte geschikt voor gebruik in. Verbind LED strips met elkaar door ze met een verbindingsstuk aan elkaar te koppelen.


Hoe koppel jij je LED strips haaks? Geen probleem, stuur ons een bericht met je vraag en we geven je advies over het installeren, koppelen, monteren en combineren van ledstrip producten.


De 45W Hortilight LED Driver kan meerdere LED Strips aansturen. Het totale Wattage van de te koppelen LED Strips mag tezamen maximaal Watt zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.