vrijdag 1 december 2017

Laptop metalen behuizing

Die behuizing is nog steeds van stevig metaal gemaakt. Ik ben op zoek naar een nieuwe laptop die geen plastic behuizing heeft. Laptops met een behuizing van aluminium of een ander metaal.

Metalen of plastic behuizing van deze twee Asus. Meer resultaten van gathering. Laptop Best Buy Guide - Multimedialaptop - Asus N751JK - Tweakers","rh":"tweakers.


ASUS N550JX-CN066H laptop review: chique en snel - Overal aluminium","rh":"nl.

Asus Zenbook UX301: de snelste en duurste - Conclusie - Review. De HP Pavilion dv7-6b01ed onderscheidt zich door de strakke metalen behuizing en de krachtige specificaties. Stevige scharnieren, een stabiel toetsenbord en een behuizing die vaak een mix van kunststof en metaal bevat.


Dat zorgt ervoor dat deze degelijke laptops. Met deze krachtpatser heb je genoeg kracht voor het spelen van de laatste games. Door de metalen behuizing zijn je componenten goed beschermd. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding.


Kwalitatieve metalen ultrabook voor een scherpe prijs. Voor mensen die veel onderweg zijn en een laptop meenemen bijna een must is.

HP elite of pro book,hebben zeer duurzame behuizingen. De metalen behuizing geeft de N5een écht chique uiterlijk, maar betekent ook dat je voorzichtig met de machine moet omgaan.


Dit gevoel krijg ik alleen maar als de laptop of harddisk zijn ingeschakeld. De Asus Republic Of Gamers G752VT laptop is hét ultieme wapen van. Het vernieuwde ROG-design is verwerkt in de metalen behuizing, die stevig aanvoelt. De EliteBook Folio is zeker niet de krachtigste laptop van HP, maar.


Dankzij het gewicht van slecht 2. Scherpe prijzen, geen verzendkosten (NL) en veilig betalen! De Surface Laptop heeft een aantrekkelijk ontwerp, metalen behuizing en genoeg power en accuduur om de dag makkelijk mee door te komen. HP ENVY Superdunne Intel iLaptop met SSD en Alu behuizing.


Met een fraaie, metalen behuizing van slechts 1mm en een schitterend Full HD. Lichte metalen als aluminium of magnesium nemen steeds vaker de plaats in van kunststoffen als polycarbonaat wanneer het gaat om de.


Je kan je desktop computer vervangen door een laptop en. In termen van duurzaamhei is een metalen behuizing waarschijnlijk het meest geschikt om tegen.


Het display van een 13-inch laptop in de behuizing van eentje van 11. Het stijlvolle scharnier lijkt op een gigantische metalen horlogeband. Dit draagt bij aan de levensduur van. Ondanks zijn metalen behuizing is deze laptop nog geen 1mm dun en daarmee perfect voor.


Met deze hdd caddy vervang je de dvd-speler van je laptop voor een harde schijf. In het kader van modern en eigentijds onderwijs wordt op JenaXL de.


Zo heeft het apparaat een metalen behuizing die premium aanvoelt. Naast de gebruikelijke aansluitingen bevat ie een nieuwe usb-c-poort om. De toenemende vraag naar dunne laptops - de zogeheten ultrabooks.


Het succes dat Apple heeft met de metalen unibody behuizing trekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.