dinsdag 26 december 2017

Hoe werkt een kobo ereader

Bestanden kopiƫren naar je eReader: Als je een PDF- of ePub-bestand hebt, kun je. Voor meer informatie over hoe je boeken aan je eReader kunt toevoegen.


Digital Editions en hoe je boeken van je openbare bibliotheek kunt lenen.

De productspecialist legt uit hoe je bestanden op de Kobo Glo eReader plaatst. Download hier gratis uw Kobo E-Reader handleiding. Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader.

Met de e-readers van Kobo en Amazon is het mogelijk om boeken direct vanaf de e-reader aan te schaffen. Welke methode het beste werkt hangt ervan af of de boeken met DRM. Ik heb een aantal e-books gekocht bij Bolcom.


De gewone romans gaan makkelijk op de e-reader en zijn ook gelijk te lezen, maar de EPUB bestanden zijn wel. Ik moest even zoeken hoe ik er pdf-bestanden en boeken op kon zetten. Je kunt een pdf op een e-reader zetten, maar dat is niet aan te raden. Boeken toevoegen aan je Kobo Auro HD of Kobo Glo Het is gemakkelijk om nieuwe boeken toe te voegen aan je Kobo eReader.


Met een usb-kabel sluit je hem aan op je computer en dan werkt het eigenlijk.

Spring naar Lees (web)artikelen op je Kobo ereader met Pocket - Daarvoor werkt Kobo samen met Pocket en. Lees hier hoe je een Pocket instelt en. Met een Calibre plugin kun je alle ebooks op je Kobo ereader. Je ziet bij de Leesstatistieken (Reading stats) – in het hoofdmenu – hoe ver je bent in.


De nieuwe plugin werkt automatisch voor alle boeken die je naar een. Bij Kobo vind je meer dan een miljoen gratis ebooks. Hieronder zijn ook duizenden Nederlandse gratis ebooks.


Zo kun je makkelijk en snel de. Kobo e-reader gekocht en wil je aan de slag met digitaal lezen? In de handleiding op internet heb ik geprobeerd uit te vinden hoe ik.


Alle boeken op je Kobo eReader in een keer verwijderen. Dat is sowieso handig: als je een e-book via bol. Wanneer je op je Kobo-ereader inlogt met je Bol.


Zo zie je in een oogopslag hoe ver je gevorderd bent in het boek. Misschien dat dit namelijk alleen werkt bij ebooks die je bij Bol. Kobo App Heb je je e-reader niet mee, maar wil je toch verder lezen in je favoriete boek? Jij bepaalt hoe je wilt betalen.


Hij werkt prima in samenwerking met Calibre, een gratis programma om je boeken te beheren. Maar hoe werkt Kobo Plus nou eigenlijk.


Je kunt in de rechterbovenhoek van het scherm zien hoe ver de batterij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.