woensdag 20 december 2017

Bosch afstandsmeter plr 15

Past als kleinste afstandsmeter op de markt in elke broekzak. Maakt meten gewoon eenvoudig. Ontdek de laserafstandsmeter Zamo.

De afstandsmeter van Bosch - Het bereik van de PLR is groter. Het exacte meetpunt wordt tot 50. De kleinste laserafstandsmeter imponeert door zijn gebruiksgemak.

Bestel de PLR bij Powertoolshop. Speciale cadeauversie, de ideale starterskit. Tinbox inclusief PLR 1 Quigo en PMD 7. Dit betreft een nieuw product, ontbreekt de retail verpakking. Daarom bieden we het voor een verlaagde prijs aan.


Het bekijken en downloaden van deze Afstandsmeter handleiding is geheel gratis. Het volstaat de schakelaar in te drukken, het toestel te richten en de. De kruislijnlaser Quigo stelt.


Ideaal voor het mee nemen en snel iets opmeten.

Bosch afstandmeter PLR1 de beste keuze en de laagste prijs vind je in het. Makes measuring simply simple. Digitale laser-afstandsmeter PLR 1 maximaal mtr, precies meten van.


PLRvan Bosch meetresultaten met een. Vergelijk meer Klusaccessoires. Een nieuwe maatstaf voor perfectie. Veelzijdig en eenvoudig gemaakt. Met precies meten van afstanden tot max. Klik her og find den bedste pris nu! Bosch Laser afstandsmeter met hoogwaardige display. PLR - read user manual online or download in PDF format. PLR Measuring Instruments pdf manual download. Bosch heeft een laserafstandsmeter gemaakt, waarmee je allerlei. Werkt op 2x 15V AAA batterij en wordt geleverd in een softbag.


Bosch PLR Afstandsmeter - Tot meter bereik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.