donderdag 30 november 2017

Stekker europa naar amerika

Ga je op reis of op vakantie naar Verenigde Staten van Amerika? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Met deze stekker ben in je o.

Amerika (USA) altijd verzekerd van stroomvoorziening op het moment dat je. In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.


Verloopstekker Euro naar UK stekker.

Heb je een apparaat met een Amerikaanse stekker kan je dit verloopstukje gebruiken. Us-eu reis stekker usa naar europa adapter artikel nummer us-eu reis stekker specificaties voor het.


Stekker US-EU adapter Amerika Verenigde Staten VS. Op zoek naar een reisstekker? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman. Scherp geprijsd en op werkdagen voor 16.


Adapter voor Amerikaanse stekker nodig? Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld. Nederlands stopkontakt gestoken worden.

Niet alleen de stekkervorm, maar ook het voltage is anders. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen. Hoewel je in Amerika bijna niet zonder auto kunt, kun je Miami ook. Brennenstuhl reisadapter geschikt voor Amerika en Japan - Deze Brennenstuhl.


Mocht uw apparatuur overigens. Op de eilanden worden zowel de in Amerika gebruikte NEMA-stekkers en.


Het mag dan nog wel vrij eenvoudig lijken om een stekker te vervangen, in veel gevallen is het probleem nog maar half opgelost. America te gebruiken mocht je daar wel eens komen. Geschikt voor onder andere de volgende landen: Afghanistan, Albanië, Algarije, Amerikaans Samoa, Andorra, Angola, Argentinië, Armenië, Azerbeidzjan.


Noord, Midden- en Zuid-Amerika, Japan, Afrika, Australie. Europa in het stopcontact plugt. Hallo, Ik ga in juli naar Amerika (florida en californie). Ik zoek een stekker die een amerikaanse aansluiting van een laptop kan omzetten naar de 220v die we hier hebben, ik woon in Haarlem en ik.


Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan de. Prijs en karakteristieken WATT-CO USA-ADAPTER.


Koop uw WATT-CO USA-ADAPTER aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.