woensdag 1 november 2017

Dubbele schommel met glijbaan

SwingKing speeltoestel Noortje met dubbele schommel + glijbaan + klimtouw. De maximale belasting van het schommelzitje. Eline is een dubbele schommel gemaakt van geimpregneerde rond houten balken.

Om het toestel stabiel te krijgen moeten er grondankers worden bijbesteld. Dit speeltoestel wordt exclusief glijbaan en speelgarnituren geleverd. Ruime keuze van een simpele dubbele schommel tot een uitgebreid speeltoestel met glijbaan.


De schommels en speeltoestellen zijn uit te breiden met leuke.

Een glijbaan en een schommel kunnen niet ontbreken op een speelplek. Dubbele houten schommel met glijbaan. En niet één schommel maar twee schommels!


Schommel op één van de schommels, ga van de glijbaan of klim in het touw. De glijbaan biedt urenlang dynamisch speelplezier.


Door de houten zandbak onder de toren is de Jungle Cottage perfect voor de wat kleinere tuin, maar de. Schommel, eenvoudige houten schommel met schommelhaken, eigen fabricaat kinder-schommels, degelijk buitenspeelgoed tegen scherpe prijzen.


Bij ieder speeltoestel hoort standaard een glijbaan met kleur naar keuze, roo blauw, groen. De dubbele schommel met extra schommelhaak is 5m breed.

Hier is een houten schommel met glijbaan gecombineerd: De Barn 2-Swing met veel accessoires zoals. Speeltoestel met dubbele schommel - Barn 2-Swing. Dit clubhuis is uitgerust met een dubbele schommel voor gezellig samen schommelen, een houten dak, ladder, glijbaan met optionele wateraansluiting en. Houten dubbele schommel met glijbaan Exit Aksent, een moderne schommel met net een beetje meer!


Voor dubbel zoveel speelplezier heeft Elephant deze dubbele schommel ontwikkeld. Houten speeltoestel Plum Climbing Pyramid met dubbele schommel. Dit complete speeltoestel heeft echt alles! Naast een glijbaan, een klimwan een klimnet.


De juiste prijs voor een Sunny Speeltoren Beach met dubbele schommel + glijbaan + zandbak vind en vergelijk je op KIESKEURIG. D Plan Klik hier om te vergroten. Twee enkele robuuste schommels. Een speeltuin in je eigen achtertuin!


H - Vogelnestschommel nest 100cm. K - Speelhuis dubbel met telbollen. De prijs van dit speeltoestel inclusief glijbaan maar exclusief schommel en eventuele. Speelhuis Liam staat op een hoge opbouw met lange glijbaan en dubbele schommel.


Onder het speelhuis zit een mooie ruime zandbak, aan de achterzijde van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.