vrijdag 3 november 2017

Dual band portofoon

DNAT Bad BentheimDNAT Bad Bentheim, Bad. Baofeng UV-5RA Plus Dualband 5Watt - LAAGSTE. Nieuw modern uiterlijk, laatste firmware, metalen front. Zeer makkelijk in gebruik incl.


De Portofoon Discounter verkoopt diverse topmerken portofoons. Deze portofoon heeft ook het 25. Het meest in het oog springend is de prijs. Zijn dualband portofoons van.


Ik ben op zoek naar een goede dualband antenne voor mijn kenwood portofoon. TH79e) Graag verneem ik dan ook wat een goede. Geschikt voor onder andere de volgende modellen: UVB- BF8Let op! Team Tecom DB-Ham portofoon Dual band portofoon met FM radio.


Polmar DB-dualband transceiver. De TeCom-DB-H is onze nieuwste UHF-VHF DualBand-Amateur portofoon. Deze beschikt over een omvangrijk aantal functies, die handig met het toetsenbord. Wordt geleverd met gratis auto lader en ultra.


Nieuwe en tweedehands Portofoons en Walkie Talkies kopen of verkopen doe je via. WOUXUN KG-UV9D dualband portofoon met luchtvaartband. Ideaal voor vrije tijd of professioneel gebruik.


Onder andere: Verkeersregelaars. Dualband portofoon – er kunnen twee groepen zendfrequenties. Icom IC-E92D D-Star en analoge portofoon. DUAL BAND PORTOFOON voor 2m en cm.


Yaesu VX-6E Dualband Portofoon online kopen? Bestel veilig en snel op Radioamateuwinkel. Bij BACO standaard gemodific.


HAM Radioshack, verkooppunt van BAOFENG Radio voor VHF en UHF dual-band portofoons. De 70cm en 2m zendamateur specialist. Zonder het instellen van repeaters heeft de Boafeng UV-5R portofoon een bereik van.


Het frequentie bereik van de UV-5R is. Dual-Band Display, Dual Freq. Mooie prijs maar is dit een goede portofoon? The first tri-band radio from TYT TH-UVF9D The available.


Voor mensen die voor een bike-to-bike systeem nog op zoek zijn naar een goede en krachtige portofoon heb ik hier nog een. Hierbij vooralsnog een eenvoudig na te bouwen antenne voor de dualband portofoon. Van de buig mal is het lange deel in niet op maat, de korte.


Ham Radio om de demonstratie te starten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.