woensdag 25 oktober 2017

Big tower behuizing

De behuizing beschikt over zes externe 2 vijf interne inbouwsloten. Een overzicht van alle Tower behuizingen inclusief nieuws, reviews, tests, prijzen en aanbiedingen.


Goedkoopste Phanteks Eclipse P400S Tempered Glass Zwart.

NZXT Phantom big-tower USB 3. Lian Li heeft al meer dan jaar ervaring op het gebied van PC behuizingen, en dat dit te zien ook ! Deze Lian Li PC-PArmorsuit is een ultieme behuizing als. Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Shop online voor Grote PC behuizing uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in. Bekijk hier het complete assortiment behuizingen bij computer groothandel Qwerty. Levering binnen uur, mits voorradig. Cooler Master Cosmos II Ultra Tower Black computer case.


Deze behuizing wordt zonder voeding geleverd. De Graphite 780T van Corsair is een Full Tower met plaats voor XL-ATX en kleinere moederborden.


Desnoods koop je het alleen voor de behuizing of alleen voor de. Behuizingen zijn er namelijk in alle soorten en maten. Gigabyte Minitower Black GZ-MmATX - 1x fan 9cm + USB3.

In deze serie zijn eerder een tweetal midi. Full-tower behuizing kopen voor uw PC. Ook voor andere hardware het juiste adres. Met haar unieke looks en specificaties is de Cosmos II de eerste in haar soort en daarom specificeren wij deze behuizing ook als een Ultra Tower.


CORSAIR Carbide Series 100R - PC behuizing. Corsair Carbide Clear 600C Inverse ATX Full Tower Case. Antec Three Hundred Two Full-Tower Zwart computerbehuizing.


De Obsidian 750D van Corsair is een Big Tower met plaats voor een ATX voeding. De computerkast of computerbehuizing (Engels: case) is een omhulsel dat de. Binnen enkele dagen op voorraad de CM Storm Stryker, een witte “big-tower” game computer behuizing van hoge kwaliteit.


Big-Tower behuizing met 250W-pc-netvoeding. Tot slot komen we tot de reuzen die bekend zijn als big towers. We raden aan om voor een big tower te kiezen als je de ruimte daarvoor hebt. Een computer die in een computerbehuizing is gebouwd kan zich beter.


En nog een kleine toren, de Mini-tower waarin vaak maar ruimte is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.