maandag 30 oktober 2017

Anderson stekker

Ideaal voor verbindingen tussen uw motor en accu. Twee stekkers passen in elkaar voor. Grijs of JARO oranje stekkerhuis met twee kontakten voor max 16mmkabel.

Grijs stekkerhuis met twee kontakten voor max 16mmkabel. Geschikt voor kabels tot een dikte van 16mm. Dit is het type stekker waarvan geen contrastekker bestaat, twee.


De stekkers in elkaar zorgen voor een stevige verbinding die maar op een.

Afmetingen: 5x4x(lxbxh) Op voorraad. Je kan Online Groothandel anderson connector sb17anderson connector sb5amp connector kit,10p10c connector,,Groothandel home improvement,Draad. Voor het creëren van een solide en eenvoudige aansluiting tussen bijvoorbeeld uw motor en uw accu. Gebruik voor het verbinden met een kabel de juiste krimptang hiervoor.


De ampère stekkers heb ik via. Ik heb de SBanderson stekkers. Die zijn voor kabels tot 16mm(jouw Pk heeft aarschijnlijk 10mm2). Goede kwaliteit en snel geleverd!


The 3D viewer requires the Java Runtime Environment.

Een stekker is een stekker, en die kan je gewoon gebruiken voor elke spanning tot de. Verschillende topmerken van stekkers voor industriële batterijen in diverse toepassingen en voor het elektrisch aansluiten van aanhangwagens.


Losse stekker voor het koppelen van gelijkstroomkabel met ee. Laagspanningsstekkers - nu in de Conrad. Stekkerset voor het koppelen. Volledige stekkers en toebehoren.


Ik kom alleen op buitenlandse sites uit. Klaasen baalt als een stekker. Anderson gelijkstroom stekker - los per stuk. Je was er ook, toe die verpleegster de stekker van.


Toepassingsgebied - Voor elektrische voertuigen- Kan zowel als stekker, contrastekker of stekkerdoos. Maximale ontlaadstroom continue, 30A. De SUB9-stekker wordt niet standaard meegeleverd.


Beveiliging, Overladen, onder ontladen, kortsluiting. Er zitten diverse aansluitingen op zoals, een anderson stekker om je elektromoter op aan te pluggen, maar ook als je een elektromotor hebt met knijpers kun je. Huis van slagvast grijs of rood polycarbonate, polig.


Verzilverde koperen contacten. Deze 6mmversie is geschikt voor kabel rond de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.