donderdag 28 september 2017

Stekker internet stopcontact

Met powerline adapters leid je het internet via het stopcontact naar alle kanten van het huis. Naar een andere verdieping, je tuin of gewoon naar de andere kant.


Verbinding met het internet begint bij de router.

Echter kan het draadloze signaal van de router te wensen overlaten. Bestel deze powerline adapters voor internet via het stopcontact. Zo breng en versterk je draadloos internet overal in huis.


Vroeg of laat kan het voorkomen dat je tegen snelheidsproblemen aanloopt.

Wil jij dolgraag wifi stopcontact hebben, dan ben je hier aan het juiste adres! Wij vertellen je over deze manier van internet en hoe jij het kun krijgen!


Met een powerline-adapter verander je een stopcontact in een netwerkaansluiting. Heb je niet overal in je huis bereik met je draadloze internet, dan kunnen. Een adapter neemt altijd een stopcontact in beslag. Plaats een slimme stekker in een bestaand stopcontact en sluit er een.


Het internetsignaal voor je tv loopt nu over het elektriciteitsnetwerk van je huis. Supersnel internet tot 5Mbps uit uw stopcontact. Schema en hoe te krimpen is overal op internet te vinden.

Overal in huis internetten maar een te zwak WiFi signaal? Deze handleiding legt uit hoe het moet. Deze versterkers zullen uw wifi signaal oppikken en weer opnieuw uitzenden zodat. Internet via het stopcontact biedt dan uitkomst!


Plaats de adapter overigens niet in een stekkerdoos, hier werken ze minder. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet.


Als je in Nederland woont heb je een reisstekker nodig voor stopcontacten van type G. Onze oplossingen voor particuliere klanten en zakelijke klanten. Homeplugs maken gebruik van de bestaande kabels bij je thuis om het internetsignaal door te geven. Extra kabels of het boren van gaten is dus overbodig. De verbindingsset bestaat uit twee adapters die je in het stopcontact kunt stoppen.


Lukt deze oplossing ook met kabelinternet? Je wilt dolgraag tv-kijken maar je weet nu al dat het internetkastje, het modem, te ver. Om met de set van Trust te beginnen: in het beste geval (aangesloten op dezelfde stekkerblok of in hetzelfde segment) meten we een.


Het is echter iets heel anders dan internet via de stopcontacten, waar NUON. De stekker van deze Homeplug in het stopcontact steken. Let op: je hebt wel altijd een geaard stopcontact nodig om een powerline stekker in te steken!


Er zijn ook speciale powerline adapters met. Geschikt voor stekkers 8-polig RJ45én 4-polig RJ11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.