woensdag 20 september 2017

Afstandsbediening samsung smt c7140 werkt niet

Welk logo of merknaam staat er onderop je afstandsbediening? Deze gebruiksaanwijzing is eigendom van SAMSUNG Electronics Co. Laat ons nog even weten of het nu goed werkt en dan veel kijkplezier!

Meer resultaten van ziggoforum. Zoals in dit topic op het Ziggo-forum is te lezen ben ik niet de enige met dit mankement. De recorder reageert dan nergens maar op (zowel afstandsbediening als op het apparaat zelf) en het enige.


Afstemmen tv op afstandsbediening zodat deze ook via de AB werkt.

De rest van de knoppen vd afstandsbediening werkt wel enkel de. Bij mij hetzelfde probleem en oplossing met stb knop werkt niet.


De afstandsbediening van de Samsung werkt niet op het geluidvolume van mijn Philips. U hoeft de afstandsbediening NIET te programmeren!


Dankzij de Anynet+ functie kun je met de afstandsbediening van jouw Samsung tv alle. Het kan voorkomen dat uw afstandsbediening uw digitale decoder niet meer ziet.


Het lijkt dan alsof uw afstandsbediening niet meer werkt. Weet je zeker dat het IR signaal het is en niet de Bravia Sync functie? De eerste manier, met de code 99 werkt niet bij mij.

De tweede manier, met speciale codes voor Samsung-televisies, werkt wel, maar niet alle. De bediening is niet zo intuïtief en in het begin hadden we de handleiding er vaker bij. Probeer dat maar eens in je universele afstandsbediening vast te leggen.


Samsung, Sony, Philips en Panasonic hebben allen een gratis app. Er zijn teveel opties op het scherm waardoor een afstandsbediening niet meer effectief werkt.


Als je bron niet reageert op de basisfuncties, druk je op + van de volumeknop om een andere. Herhaal stap 5-totdat je een code vindt die werkt. Deze orginele afstandsbediening is niet meer leverbaar. REMOCON Bordeaux TMSAMSUNG Let op omcodering levering van een copy, ziet er hetzelfde uit en werkt hetzelfde ! Zelf hebben we dit probleem niet kunnen reproduceren.


Motorola kies werkt geen van de keuzes. Afstandsbediening Samsung Cisco Ziggo. Ik weet niet of dit in deze club thuis hoort? PVR geeft aan dat de afstandsbediening op de Humax werkt.


Daarom heb ik een Logitech afstandsbediening. Alles gaat veel sneller, de afstandbediening werkt ook voor de tv (Sony).


De Chromecast start op zodra jij met de afstandsbediening van je TV de HDMI uitgang. Zo werkt het ook op de Xbox, download de Netflix app en start met het kijken van. Kijk hier om te zien of jouw Samsung smart tv Netflix ondersteund. Met een andere ontvanger kunnen we de werking niet garanderen.


Let op: werkt alleen bij ongecodeerde zenders. Jvc tv afstandsbediening werkt niet, Samsung smart tv afstandsbediening werkt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.