vrijdag 8 september 2017

Afmetingen atx moederbord

ATX: huidig meest voorkomende afmeting, de grootte slaat volgens mij. ITX: nóg kleiner moederbord(je), dat vooral gebruikt wordt in zeer.


Vaak worden de afmetingen van ATX-moederborden weergegeven in inches.

Wat zijn de afmetingen van een ATX moederbord en een µATX moederbord? Weet iemand toevallig waar er een PDF staat met de algemene ATX. Een ATX-moederbord is 305mm lang en 244mm breed.


Tot voor kort had Intel in het middensegment de keuze uit de H67- en P67-chipset (Platform Controller Hub).

Dit betekent dat terwijl de moederborden zijn kleiner dan een ATX bord, met afmetingen tot 170mm bij 170mm, gebruiken ze dezelfde montagegaten en kan. Verschil ATX moederbord en MINI-ITX moederbord. Veel thuis gebruikers weten niet dat we meerderen moederborden formaten gebruiken.


Wie kan de standaard iso-norm van de micro-atx vinden? Graag wil ik alle afmetingen weten om later een kast te ontwerpen met autocad. Bij het in elkaar zetten van een PC, is de type behuizing bepalend voor welk type moederbord erin past, hoeveel uitbreidings sloten er beschikbaar zijn en. Micro atx slaat op de maat van je moederbor en heeft dus niets met je voeding te maken.


Ik haal morgen een nieuw moederbord op de asus p4c8e-deluxe. Innovatie is altijd de kracht geweest van dit geliefde merk in de.

Groothandel moederbord afmetingen uit Chinese moederbord afmetingen Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel atx moederbord. Omschrijving MSI Z170A Gaming M5.


De Aero-8van Aerocool is een Midi Tower met plaats voor een ATX voeding. De behuizing beschikt over twee. Interne afmetingen, Maximale lengte grafische kaart, maximaal 3mm.


Zo past een ATX moederbord bijvoorbeeld niet in een M-ATX behuizing, maar een M-ATX moederbord bijvoorbeeld. Stel Je Eigen Intel Game Systeem Samen Met De Overdrive Gaming Systems Game PC Configurator! Dit specificeert niet alleen de afmeting, maar ook de plaatst van diverse. De afmeting van de voeding en past deze wel in mijn behuizing?


Asus p4b266-e, s47 ddr, i8, atx moederbord socket 4geschikt voor o. Dus ik kan mijn moederbord in elk behuizing geschikte atx behuizing plaatsen? Hoe groot een moederbord is bepaalt in wat voor systeemkast.


Moderne moederborden hebben een zogenaamde ATX-form factor. De standaard is op dit moment de ATX-form-factor. In vergelijking met de oudere. Standaardafmetingen zijn 305×2mm.


Op het moederbord worden alle onderdelen van de computer aangesloten. Dit moederbord kan ook in een ATX case geplaatst worden en heeft dezelfde. Behuizing, AOpen QFSilver en Black Miditower.


Het mini-itx moederbord is vooral bekend vanwege zijn kleine afmeting van bij 17cm. Moederbor Asrock FMA55M-DGS m-ATX. Afhankelijk van de socket passen de gewone Intel of AMD processoren.


LET OP: voeding werkt alleen wanneer aangesloten op een moederbord of PSU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.