donderdag 31 augustus 2017

Trekschakelaar monteren

Het is zonder aarding, schroefjes naast elkaar om draad tussen. Een trekschakelaar is een veilige manier om een wasmachine aan te sluiten in de badkamer.


Deze schakelaar dient op een aparte groep aangesloten te zijn in uw.

Met onze handige instructievideo van Praxis laten we je zien hoe je een schakelaar moet vervangen. Info over trekschakelaar monteren.


Stop om, stekker afknippen, draadjes strippen, de juiste draadjes op de juiste plekken vastschroeven. Omdat de gemiddelde leverancier.

Wasmachine en Droger aansluiten aan verlengsnoer ? Nieuwe wasmachine hoe aansluiten op trekschakelaar? Schakelaar aansluiten » Elektronicaweb. In dit overzicht vind je de meest gangbare schakelaars en de bijbehorende aansluit mogelijkheden. Op zoek naar een fitting met ingebouwde trekschakelaar?


Fitting Emet trekschakelaar zwart kunststof. Zeer eenvoudig zelf te monteren. Een wissel- of hotelschakelaar komen we vaak tegen in de gang, overloop of een garage.


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde elektriciens uit uw regio voor dubbele trekschakelaar in de badkamer monteren!

In dat geval: stopcontact verwijderen en de wasmachine direkt aansluiten op de trekschakelaar. En ik zou je adviseren om het te laten doen.


Ik ben heel trots dat ik helemaal zelf de trekschakelaar vervangen. Een schakelaar wordt in principe op twee draden aangesloten. Het aansluiten van de wasmachine is niet moeilijk. Uitleg voor het bevestigen van trekschakelaar, waterslot, kraan en het aansluiten van de afvoer.


Gedetailleerde omschrijving: Vorige week nieuw wasmachine en droger geleverd. Ik kan een trekschakelaar laten monteren met drie. Uhm, ja zou kunnen, maar de stekker wordt ook afgeknipt als je dus wil aansluiten met een trekschakelaar.


Iets wat vrij veel voorkomt in. Aansluitschema Was-droog schakelaar. Groengeel op onderste aardklem. Let op: het aansluiten van je product op een trekschakelaar is een extra service die je apart moet bijbestellen.


Ook het installeren van een stekker op je apparaat. Dit moet een dubbele trekschakelaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.