maandag 7 augustus 2017

Trekontlasting lamp

Een trekontlaster gebruik je om het snoer stevig vast te zetten in de fitting of in een kap. Hierdoor hangt uw lamp niet direct aan de koperen draad.


Deze eenvoudige beschermer zorgt ervoor dat de lamp niet aan de koperdraad.

Hieronder vind je trekontlasters, van kunststof of metaal. Stijlvolle trekontlasting van messing. Met een trekontlaster hang je een lamp stevig aan het plafond.


Trekontlasting, zodat het gewicht van de lamp niet hangt aan de fitting van de lamp.

Voordat je het snoer aan het kroonsteentje bevestigt, haal je het door de twee kleine gaatjes. U recenseert: Mtrekontlasting + buitendraad. GUlamphouder met trekontlasting voor een veilige montage van uw.


Lampen toebehoren: Laagste prijsgarantie, ruime keuze, dagen retourrecht, ook in de vestigingen. Kabeldoos met ophangoog en trekontlasting wit. Lamphouder met trekontlasting, fitting gemaakt van keramiek en geschikt voor GUlamp.


Geschikt voor Max 250V met een maximum van 2A. Picture of trekontlasting mtransp. EVSA - toebehoren – trekontlasting: Elektronische Voorschakelapparatuur voor traditionele verlichting.

Snel licht in je nieuwe huis? Voor een paar euro ben je snel en zeker geholpen bij LEDPLANET. Efitting met kroonsteen en trekontlasting?


Eigenschappen: Installatie afmetingen: Verpakking afmetingen: Opmerkingen: Lamp. Ook aan de andere kant van het snoer, waar de mobilé aan het plafond komt te hangen, moet je voorzien in een trekontlasting.


Designtopics online design lampen en verlichting webshop. Zwarte kunststof trekontlasting en kunststof kabelbeschermer. Haal de stekker van de lamp uit het stopcontact. Strip de draden (ader..


Draai de schroeven van de trekontlasting (nr. in de tekening) los en. Een kroonsteentje biedt geen trekontlasting. Men mag een lamp dus niet zonder meer aan het kroonsteentje ophangen.


Vaak heeft een centraaldoos een haak. Electronisch voorschakelapparaat t. CDM lampen, zonder trekontlasting. Leg zelf het elektra aan met ons assortiment kabels, schakelaars, stopcontacten en meer.


Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor het elektra in huis. GUFitting met trekontlasting, afgedekt kroonsteentje en aansluiting voor aardedraad. Het gebruik ervan zorgt voor een veilige verbinding van uw (hang) lamp.


U draait de trekontlaster los, steekt het snoer erdoorheen en monteert het in de lamp of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.