woensdag 9 augustus 2017

Italie reisstekker

Hoe zit het met elektriciteit, kraanwater en medische zorg in Italië? Bekijk onze praktische info ter plaatse. Voor 22:bestel morgen in huis.

Elektriciteit in Italië: alles over netspanning, ferquenties, soorten stekkers en handige. In veel gevallen kun je volstaan met het gebruik van een reisstekker of. Reisstekker nodig op vakantie?


C passen in de stopcontacten van type L, Italië.

De Italiaanse geaarde stekker bestaat in twee versies: een van en een van ampère. De I-type stekker is gelijk aan de Euro-stekker maar dan met een extra gecentreerde aardepin. Deze stekker wordt voornamelijk in Italië. Even een snelle vraag: is er voor Italie een wereldstekker nodig (reisbestemming is Rome en Florence).


Voor andere stekkers kun je een reisstekker kopen bij winkels als. Adapter waarmee elektrische apparatuur met het geaarde stekker-systeem te gebruiken is in landen met een italiaanse. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. Via Milazo neem je de boot naar de Eolische eilanden in het noorden van Italië.


Sardinië ligt pal ten zuiden van het eiland Corsica, ten westen van de Laars van Italië.

Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis. Italië en verschillende Afrikaanse landen. Italië, Zwitserland en UK - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Ik ga zondag naar Italie, maar ik wil ook daar graag mn mobiel.


Als ik jou was zou ik voor de zekerheid gewoon je wereld stekker meenemen. Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld hebben. Met deze verloopstekker kunnen stekkers uit diverse landen in een Italiaans stopcontact gestoken worden. Je hebt ook een reisstekker nodig.


Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren kabels. Brennenstuhl reisstekker voor USA stekkers. Voor mijn werk reis ik deze week nog naar Italie. Omdat ik er een tijdje gewoond heb, dacht ik nog wel een reisstekker te hebben.


Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen.


Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.