dinsdag 22 augustus 2017

Antenne analyser

Deze meter is exact hetzelfde als de. Gebleken is, dat na uitleen en amateur evenementen zoals contesten, velddagen etc. Je kan Online Groothandel antenne tuner,antenne analyzer kit,swr.

Vind antenne analyzer op Marktplaats. Koop of Verkoop antenne analyzer op Marktplaats. Ik ben op zoek naar een antenne analyzer. Liefst zo goedkoop maar toch nauwkeurig mogelijk.

Wat mag je verwachten van deze simpele antenne analyzer? Nou, best veel in verhouding tot zijn eenvoud en prijs. Ik heb een vraag over een antenne swr meting. Ik bezit een antenne analyzer de mfj 2B.


Zo kwam ik een handige handheld grafische antenne analyser tegen bij “YouKits”. Op een kleurenscherm laat de FG-analyser zien hoe de.


NL19 Thieu en PA2G, Gerard hadden al eerder in de Electron een zelfbouwschakeling van een simpele antenne analyser gepubliceerd. MFJ-259B, the worlds most popular SWR Analyzer plus much more!


Onderstaande gegevens zijn gebaseerd op het Prototype, schema en printen zullen nog wyzigingen.

Antenne Analyser “ANTAN” van F6BQU. Met deze antenne Analyzer is het zeer. What Frequencies will this piece of wire resonate on? De ontwerper noemt zijn "Aerial Analyser" een hulpmiddel op het niveau en nauwkeurigheid van een griddipper, maar dat is naar.


Berichten over antenne-analyser geschreven door admin. Product I Product Description, Price. Meestal wil je dan een antenne gevoed met coaxkabel die je direct op je set kan. Dit jaar gaan we een antenne analyser bouwen.


Dit is een ontwerp van Chris. Antan, een eenvoudige antenne-analyzer voor HF. Bouwbeschrijving van een uitvoering voor afdelingsproject A-35. Deze keer een nieuw artikel van Randy, K7AGE.


Uitleg over het nut en gebruik een (MFJ) antenne analyser. Deze gemoduleerde ruisbron is geschikt om je antenne mee te meten of om als indicator tussen set en tuner om je tuner stil te tunen.


Een van de meters die ik gebruikt. De Comet CAA-5Mark II antenne analyser is een professionele klasse instrument voor het meten van. MHz amateur radio antenna analyser.


A short introductory tutorial to familiarise those new to this test equipment. AW07A deze is één maal gebruikt geweest is volledig krasloos zit. Every Day new 3D Models from all over the World.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.