maandag 28 augustus 2017

Antenne aansluiting auto

Deze antenne adapter zet de antenne. Ik gok dat de antenne rechtsonderin op de radio moet, de handleiding zegt hier helemaal niets over. DAB+ radio aansluiten op gewone FM (dak)antenne?

Mpspeler aansluiten op oude radio cassette? Maak hier uw keuze uit het Autoradio Kabel aanbod van Allekabels. Besteld voor uur, vandaag verzonden. Aansluiting 2: 11mm Coax antenne Male.

Hallo, ik heb onlangs een Kenwood autoradio aangesloten in mijn Audi A3. De antenne word door de orginele audi-radio via de coax gevoed. Autoantenne-adapter ISO Ohm Phonocar Volkswagen, Audi, Citroen, Peugeot.


Auto antenne aansluiting naar coax socket (mm). Ben je jouw sleutels kwijt of koop je een auto waarbij de radio vervangen. Alle benodigde aansluitingen op de antenne na zijn in de ISO stekker aangesloten.


Reuze assortiment en nergens goedkoper! Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen. BTW Meer informatie betekenis = Op.

Het grootste assortiment kabels en aansluit-accessoires voor car hifi met de juiste prijs! De Caliber ANT6is een antenne adapter plug male. Een autoradio hoort geen massa te maken via de antenne.


EDIT: Dit zijn natuurlijk de standaard aansluitingen om een radio werkend te. Auto-Antenne-Female (oude norm, ø9mm) naar. Verlanglijst Product vergelijk. Omschrijving Beoordelingen (0).


Wil je jouw nieuwe autoradio inbouwen? Stap 1: het frontje van je autoradio verwijderen. Verbind de antenne met de antenne aansluiting van de auto. Autoshop de Tijger, specialist in DAB antennes.


Een DAB antenne is nodig om het DAB-signaal in uw auto te krijgen. Welke type dab radio is dat die ik op autoradio kan aansluiten. En dat via de autoradio DAB+ moet voorzien van de juiste antenne. Auto-antenne aansluiting - Mannelijk.


Let op: deze gps antenne heeft een fakra male aansluiting (deze is rond).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.