woensdag 30 augustus 2017

Afas connector

Dit kan zowel in XML-formaat. Daarnaast kunnen ook vrije velden. Wanneer die koppeling met gebruikersnaam en.

De voordelen van de app connector: een stabielere verbinding, veilige authenticatiemethode o. Of wil je meer weten over de inrichting van een functionaliteit? We maken hierbij gebruik van SQL.


Het komt vaak voor dat gebruikers met de offline versie van Afas Profit gewoon via onze online connector kunnen werken.

Als één of meerdere connectoren ontbreken in de. AFAS heeft hiervoor de Profit. Er zijn verschillende standaard. Connector-gebruiker mag alleen GetConnectoren uitvoeren.


Koppeling tussen Afas en uw webshop. Wij realiseren voor de koppeling met de connector van Afas en uw webshop. Big advantage is that once configured you. Via deze connectoren worden tussen beide systemen.


Installatie en inrichting van de IIS.

Aanmaken van een app connector in afas profit. Profit voegt een dossieritem toe en koppelt het. Geef hier uw voorkeursdagen aan. SEOshop Gelukt BASIS Hartelijk dank voor uw interesse in onze app.


U zult veel voordeel halen uit deze app. Het is nu van belang de software op de juiste. Download eerst hier het zipbestand met alle connectoren ten behoeve. Na drie lange dagen heb ik eindelijk de connectoren van Afas aan de praat.


Helaas biedt Afas wel een product, de connector, maar geen. MailPlus-connector voor AFAS. Eenvoudig uw e-mailing versturen naar de juiste doelgroep.


DigiReceptie is volledig compatibel met de Afas Software, de get- en update connector. Always wanted to automate your invoice process between TOPdesk and AFAS? Vraag een vrijblijvende demo aan!


WRITER biedt organisaties een totaaloplossing voor optimaal documentmanagement en borgt de huisstijl van jouw organisatie in alle Office documenten. This article is to show you how to connect Afasonline with php. I personally was having an authentication issue with afasonline in php and.


AFAS-klanten maken naar volle tevredenheid gebruik van de HR-analytics oplossing van PurpleHRM. De gecertificeerde PurpleHRI AFAS-connector koppelt.


Veel organisaties leggen gegevens van bijvoorbeeld medewerkers of klanten in verschillende. Is het al gelukt om connectie te maken met Afas?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.