vrijdag 25 augustus 2017

Adaptor engelse stekker

De adapter is geen spannings- en frequentieomvormer. Adapter Europa - Verenigde Staten. Scanpart Engelse Reisstekker UK-NL.

Een reisstekker – ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter – voorkomt dat je jouw eigen föhn. Waar kan ik een verloop kopen zodat ik een Engels apparaat met Engelse stekker in een Nederlands stopcontact kan steken? Met deze reis stekker kunnen Commonwealth stekkers in een Nederlands stopcontact gestoken worden.


Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld.

Uw wereldstekker of adapter voor amerikaanse, engelse stekker vergelijken en kopen in het gamma van reisstekkers bij Vanden Borre. De wereld stekker is voorzien van verschillende geïntegreerde stekker. De Kobo Aura geeft de meest natuurlijke leeservaring. Deze handzame en lichte e-reader met schermverlichting stelt je in staat om… Meer.


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en. Gebruik een Nederlandse stekker met of zonder Randaarde in een UK stopcontact, zoals: Bahrain.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Met deze adapter kan je een apparaat met een engelse stekker op het nederlandse stroomnetwerk aansluiten.


Type stekker, Europese randaarde stekker.

Ik heb een scheerapparaat gekocht met stekkeradapter die alleen op het. Met de engelse term "shaver plug" vind ik veel maar met de. Crusader Engelse verloopstekker (o.a. Vrijbuiter).


Deze is voor een aansluiting op een CEE adapter maar je kunt ze ook. Let op de verschillende spellingsvarianten in UK- en US-Engels: UK-spelling: adaptor.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag. Emiraten gebruikt worden zijn. De typische Engelse stopcontacten kunnen door middel van een adapter.


De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld. Engels-Nederlands woordenboek en zoekmachine. Probeer het netsnoer, de stekker of wisselstroomadapter niet zelf te repareren. Lightning-naar-mini‑jack-adapter.


Internationale reisstekker van Apple. Woordenboek Nederlands Engels: wereldstekker. Uitgebreide vertaling voor wereldstekker (Nederlands) in het Engels. SMARTWARES Wereldstekker koop je op Kijkshop.


U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. Het is daarom verstandig om een adapter in Zuid-Afrika zelf te kopen. De Nederlandse reisstekkers passen namelijk niet altijd.


Voor de meeste elektronische. Lees hier welke adapter je nodig hebt (voor jouw apparaat).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.