donderdag 10 augustus 2017

Adapter multicon naar jaeger

Koop uw verloopstekkers, zoals jaeger naar multicon west voor uw aanhanger online vanuit uw luie stoel en monteer deze morgen al. De aanhanger onderdelen specialist. Ideale verloopstekker caravan.

Complete korte adapter van jaeger naar multicon west stekker polig. Zodoende blijft de eventueel aanwezige achteruitverlich. Wat is wijsheid: stekker op. Aanhangwagen adapter - naar 13-polig.

Vind multicon op Marktplaats. Multicon naar Jaeger, stekker of doos? Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf een extra.


De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de andere. Uw bouw begint bij de kampeermarkt. Als uw auto voorzien is van een multicon west aansluiting, en uw caravan is voorzien van een Jaeger aansluiting?


Hobby gebruikt de 13-polige Jaeger stekker. Ook veel occasions zijn reeds voorzien van één. De ontbrekende functies blijven met een adapter niet mogelijk.

De volgende functies zitten wél op Jaeger en MultiCon, maar niet op Universeel. De grootste officiële Hollandbikeshop Dealer. Gratis Retour binnen dagen!


Er zat keurig een adapter bij dus eigenlijk ben ik beter af dan dat ik de multicon. Nu is mijn vraag echter, hoe zinvol is het omdat te combineren met een Jaeger polig naar polig multicon verloop stekker? Jaeger-stekkerdoos naar een 7-polige stekker. Verloopstekker van 13-polige Jaeger naar 13-polige Mulitcon West aansluiting.


Het assortiment en de voorraad in de webshop kan afwijken van de fysieke winkels. Bel voor een actuele winkelvoorraad naar 0. Bij een adapter bleek er na enige tij door vocht, een sluiting in te. In Europa werden polige stekkers ontwikkeld. Stekkerdoos 13-polig Jaeger inclusief schakelaar.


De 13-polige stekker onderhouden. Een 13-polige stekker is de aansluitstekker aan de caravan of aanhanger, om de elektrische aansluiting.


De stekkerdoos van Jaeger heeft wel een adapter nodig voor het aansluiten van een 7-polige. Bestel Toevoegen aan wenslijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.