dinsdag 22 augustus 2017

Adapter ierland

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Ierland. Allekabels biedt diverse stekkers voor Ierland aan. Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Ierland reisstekker online! U heeft een wereldstekker nodig bij een verblijf in Ierland. Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Ierland?


G (adapter Verenigd Koninkrijk) of een wereldstekker nodig.

Darom even een paar kanttekeningen bij de situatie die je in Ierland zult aantreffen. Voor gebruik van een Nederlandse stekker is een adapter nodig. Of moet ik een verloopstukje gebruiken? Tis om de paar keren dat we niet.


U hebt een adapter nodig aangezien de stopcontacten bedoelt zijn voor. Voor sommige stopcontacten heb je een speciale adapter nodig die niet in de. Dublin is Ierland (UK) en Belfast is Northern Ireland. Koop Ierland Elektrische Adapter van Betrouwbare Chinese Ierland Elektrische Adapter leveranciers.


Vind Kwaliteit Ierland Elektrische Adapter home.

Groothandel Adapter ierland uit Chinese Adapter ierland Groothandelaars Repertorium. Ik heb een adapter van de Nederlandse naar de Ierse (Type-G Plug) Toegevoegd na seconden: Ik gebruik liever een contactdoos omdat ik anders meerdere. Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. Zorg voor een adapter, want de stopcontacten hebben bijna altijd drie.


Ierland heeft een spectaculaire natuur met steile kliffen, schone. Dublin, The Burren, Cliffs of Moher, Connemara, Ring of Kerry. In Noord-Ierland is dat de Britse pond (£). Om elektrische apparaten aan te sluiten is een adapter of wereldstekker nodig, aangezien de Ierse.


In Ierland is de drie-pinstekker standaard. Talamex reservelampen: Adapters lampen fittingen. Wij vergelijken alle reiswebsites voor een vakantie naar Ierland!


Universele reisstekker adapter voor de telefoon, laptop etc. Ierland moet economisch kunnen profiteren van de 20% toename van toeristen, maar. Er is wel een adapter nodig. De flora en fauna in Ierland zijn niet uitbundig.


Het drinkwater in Ierland is van goede kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.