woensdag 23 augustus 2017

Adapter engeland

Reisstekker Europa naar Engeland Geaard: Ja. Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan. Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Engeland verloopstekker online! Deze adapter kan onder andere worden gebruikt in Groot-Brittanniƫ, Ierlan. Dubai, Engelan Gambiƫ, Ghana, Gibraltar, Grenada, Guyana, Hong Kong, Irak.


Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Engeland.

Als je elektrische apparaten meeneemt, houdt er dan rekening mee dat ze in Engeland andere stekkers en stopcontacten hebben. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain. Met deze reis stekker kunnen Commonwealth stekkers in een Nederlands stopcontact gestoken worden.


Stekker schotland en adapters in Engeland. Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Engeland heeft ook 2Volt.


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de contactdoos met. Gekocht voor ons verblijf in Engeland. Geschikt voor de meeste Apple producten.

Uw wereldstekker of adapter voor amerikaanse, engelse stekker vergelijken en kopen in het gamma van reisstekkers bij Vanden Borre. Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een EU of een Australische stekker toch in een Brits stopcontact te pluggen.


Ook met ingebouwde usb-aansluiting). Groothandel adapter engeland uit Chinese adapter engeland Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel 500ma adapter,engeland power.


Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig. Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te.


Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. Ik heb de stekker 2x meegenomen naar Engeland maar kreeg hem daar met geen. U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. De Engelse stopcontacten verschillen van de Europese varianten.


Reisadapter voor Engelan Amerika (USA), China of een ander land nodig? Doormiddel van deze reisstekker. U heeft de keuze uit een Amerikaanse stekker (US) en een Engelse stekker.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.