dinsdag 15 augustus 2017

Adapter australie

Adapter Europa - Verenigde Staten. Voor 22:bestel morgen in huis. De adapter is geen spannings- en frequentieomvormer.

Vandaag bestel morgen in huis! Let op: Deze adapter verandert alleen de aansluiting en niet het voltage! U kunt daar met deze reisadapter al uw 2- en 3-polige apparaten.


Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt.

Daarnaast vraag ik me af of je een adapter voor de stroomsterkte nodig hebt. Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan werken. Australië, Nieuw-zeelan China, Fiji en Argentinië.


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de. De combo-landadapters van SKROSS zijn de ideale oplossing voor reizigers uit de hele wereld die een.


Maar omdat ze in Nieuw-Zeeland andere stopcontacten hebben voor platte, twee- of driepolige stekkers, heb je een adapter nodig. Hledáte adapter australie cestovni? Voor sommige stopcontacten heb je een speciale adapter nodig die niet in de.


De stekkers hebben twee of drie poten, dus je hebt een adapter nodig.

You can use it to connect all your 2-pole. Voltage Converter - (a device that transforms the voltage from the power outlet into one your appliance can use). Hoe zit het met stroom en adapters?


Make sure your electrical devices are compatible (see Electrical Power Specifications below). U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. Hoewel iedereen uiteindelijk wel ergens werk vindt, is het niet altijd makkelijk. Kwalitatief is deze stekker iets beter dan de standaard versie.


Cestovní adaptér Austrálie Skross 1. U klikt eenvoudig het juist type adapter op de verloopstekker. Cette femme devrait être nommée "Reine du monde". Om alle opties open te houden zijn er ook branders die op beide systemen (Campingaz-systeem en schroefdraad) passen en is er een adapter van Markill om. Dit hoeft geen probleem te zijn, want je.


Verfügung und braucht dazu nur eine “australische” Steckdose! Het is daarom verstandig een adapter of. ADAPTER PLUG EN AUSTRALIE ET ​​NOUVELLE-ZÉLANDE.


Wij raden aan een universele stekker mee te nemen. Er wordt gebruik gemaakt van driepotige stekkers, dus je hebt een adapter nodig. GO 4 GO 5 GO 5 GO 6 GO 6 GB, Afbeelding.


GO 40 GO 50 GO 51 GO 60 GO 610.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.