vrijdag 4 augustus 2017

Adapter 13 polig naar 13 polig

Haba kortadapter 13-polig DIN naar Multicon West. Aanhangwagen adapter - naar 13-polig.


De Crusader 13-polige Jaeger naar Multicon west adapter is een korte mini adapter van 13-polig jaeger naar 13-polig multicon west.

De aanhanger onderdelen specialist. Vind multicon op Marktplaats. De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen.


Ideale verloopstekker caravan.

Complete korte adapter van jaeger naar multicon west stekker polig. Zodoende blijft de eventueel aanwezige achteruitverlich. Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager. Met deze verloopstekker maak je.


Adapter met aan ene zijde een 7-polige stekkerdoos met verende klep. Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Adapter van stevig kunststof voor het koppelen van een 13-polige stekker aan een 7-polige stekkerdoos.


Vraagje voor de techneuten: ik heb op de auto een 13polige Jaeger, op de caravan een polige Multicon WeST. Wat is wijsheid: stekker op.

Verloop stekker 13-polig auto naar 7-polige aanhangwagen, caravan. Coolblue: alles voor een glimlach.


Op een 13-Polige DIN (Jaeger) stekkerdoos past, zonder adapter, alleen een 13-polige DIN (Jaeger) stekker. De 13-polige DIN stekker is te. Deze Thule adapter maakt van je 13-polige elektrische aansluiting een 7-polige elektrische zodat producten met een 7-polige stekker zullen passen.


Er is altijd een adapter nodig. Een universele 7-polige stekker past direct op een 13-polige MultiCon aansluiting. De behuizing van de stekker.


De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de. Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf een extra. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Deze verloopstekker of adapter zet het 7-polige elektrische stopcontact om naar een 13-polige stekker.


Adapterkabel 13-polig naar 7-polig. Verloopstekker, adapter van 13-polig Jager naar 13-polig West.


Dit is een 13-polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een 13-polige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.