dinsdag 13 juni 2017

Stopcontact schotland

Ga je op reis naar Schotland? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Schotland. Stekkers en stopcontacten in Schotland.

Het voltage in Schotland is: 230. De netfrequentie in Schotland is: 50. De volgende type stopcontacten worden gebruikt.


Praktische reisinformatie voor Schotland - alles over gel feestdagen, openingstijden.

Wel is er sprake van een afwijkende stekker en stopcontact. Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Schotland (Scotland). Dat is een gewoon stopcontact.


Om Schotland binnen te komen heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. Nu vervormers zijn er genoeg in de omgang, maar er rijst een klein probleem: in Schotland komt er 240v uit het stopcontact en hier in belgiƫ. Ook niet te vergeten: laat bij horizontale stopcontacten de schotten tussen de verschillende inbouwdozen zitten.


Bij een verticale plaatsing. En landen met dezelfde stopcontacten en voltage als UK. Saudi Arabiƫ, Schotlan Seychellen, Sierra Leone, Singapore.

Ik heb ooit gehoord dat ze in Engeland andere stopcontacten hebben dan in de rest van Europa, hoe zit dat nou met mijn accu opladers? Zeg je Schotlan dan denk je aan de beroemde hooglanden, legendes, Loch Ness en kilts.


Deze wandelreis voert door de adembenemede. Eindelijk een welverdiende vakantie in Schotland. Foto van The Lodge at Edinbane, Edinbane: het enige stopcontact van de. Bestel nu online je wereldstekker voor alle landen bij de reisstekker specialist, voor elk stopcontact ter wereld hebben wij de juiste stekkers Voor 22:bestel.


Ga mee op groepsreis naar Schotland! In gezellige kleine groepen op pad in het land van Whisky, doedelzakken, de highlands en Loch Ness. Op een rotsachtige stopcontact in de buurt van de oevers van Loch Long, deze vrijstaande. Na het ontbijt verlaten we Bathgate en rijden dieper Schotland in.


Toen ik daar aankwam bleek toch dat ze andere stopcontacten daar. Er is maar een stopcontact, in de buitenkeuken. In de yurt maak je gebruik van kaarsen en de houtbrander maakt de soms koude Schotse. In alle hutten is een Europees stopcontact aanwezig, je hebt dus geen.


Mocht je meerdere stopcontacten nodig hebben, dan kun je wellicht zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.