dinsdag 6 juni 2017

Stofsnoer

Op zoek naar Stofkabel of strijkijzersnoer? Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Ideaal voor het verfraaien van bijvoorbeeld een lamp.

Decoratief elektriciteit draad. Ons Multi-kleur strijkijzersnoer is het vrolijkste snoer dat er bestaat! Door de unieke mix van diverse kleuren onstaat er een snoer dat met recht een eyecather.


Strijkijzersnoer - voor het Opknappen van je Oude Lamp.

Wij zijn een Online Webwinkel, gespecialiseerd in Oude Verlichting en Lamp-Onderdelen. Stof snoer rood Bordeaux, per meter. Shop op Etsy voor unieke en handgemaakte aan turquois stof snoer gerelateerde items, direct bij onze.


Waan je een echte designer en kijk tussen onze accessoires voor lampen zoals fittingen, kabels, stofsnoer en schakelaars! Ontwerp eenvoudig je eigen lamp met het assortiment van Snoerboer. Nu te koop bij de KARWEI bouwmarkt. Blauw elastiek met wit stofsnoer.


Rood elastiek met rood stofsnoer. Je kan kiezen voor hanglamp of een.

Sorry, nofor “gestikte stof snoer”. Groothandel stof elektrische cord uit Chinese stof elektrische cord Groothandelaars Repertorium.


Ltd is een van de hoogste niveau textiel snoer transportband riem productie machines fabrikanten en leveranciers, Welkom bij. We hebben een unieke collectie stofsnoeren. De meeste snoeren hebben we op voorraa.


Mooie en hoogwaardig afgewerkte hanglamp met fitting voor een unieke vintage look. Bekabeld met een ouderwets wit stof-snoer, bekend van de oude. Mat zwarte spot met mat witte binnenkant, voorzien van aluminium accenten en een bruin gedraaid stofsnoer.


Geen artikelen in winkelwagen. Je kunt eindeloos combineren. We kwamen er achter dat we minder hippe groene snoeren dan bijvoorbeeld rode. Ook hebben we een nieuwe variant op ons populaire “paddestoel” stofsnoer.


Hallo allemaal, Heb vakantie en ben behoorlijk in de klusmodus. Zelfopenen met veer en stelschroef. V-vormige mesjes tbv het strippen van één- en meeraderige kabel met kunststof isolatie. Industriele staaldraad hanglamp met stofsnoer en plafondkap Einclusief lamp.


Bij de SET wandlamp zit twee meter stofsnoer. De stekker is CEE standaar dus geschikt voor Europese stopcontacten. De essenhouten haken hebben een.


Praxis heeft een uitgebreid assortiment elektrische kabels. Zo vind je er buitenkabels, installatiedraa grondkabels en snoeren met of zonder aarde.


Materialen 3D geprint bamboo filament, licht bruin textiel stofsnoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.