woensdag 7 juni 2017

Anwb reisstekker

Weergave RoosterRoosterLijst. Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs. De eerste, veiligste en de kleinste 3-polige stekker van de wereld.

Met de wereldstekker pro kunnen reizigers uit Europa stroom krijgen op al hun elektrische. Met de adapter Europa naar Verenigde Staten kunnen alle Europese apparaten, die met een 2- of 3-polige stekker zijn uitgerust, in de Verenigde Staten.


PowerCube Rewirable In combinatie met de PowerCube Travel Plugs te gebruiken als reisstekker over de hele wereld. Ze zijn vaak ook geschikt voor de bij ons bekende platte stekker van het type C.

Let echter altijd op het voltage! Ontvang via e-mail voor jou interessante aanbiedingen, producten, diensten en informatie van de ANWB. Bestel uw wereldstekker direct online bij.


Hoe zit het met elektriciteit, eventueel tijdsverschil en de beste reisperiode in Spanje? Bekijk onze praktische info ter plaatse. Reisstekker Adapter Wereld - Europa.


Ook in winkels van de ANWB en sommige elektronica winkels vind je reisstekkers. Lees hier alles over reis adapters. Vind wereldstekker op Marktplaats.

Allekabels biedt diverse reisstekkers voor China aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Wij hebben bij de ANWB een wereldstekker gekocht (maar ik geloof dat dit soort stekkers ook iets goedkoper verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat). Novum) - De ANWB haalt reisstekkers terug die al twee jaar worden verkocht.


Alleen daar past dus geen geaarde stekker in. Ik gisteren dus een echte wereldstekker gekocht bij de ANWB winkel, maar daar pas ook geen. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste wereldstekker bij ANWB details aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.


Samenvatting Italiƫ - Nederland. Je hebt een reisstekker nodig in Italiƫ, als je in Nederland woont. Ik heb een laptop met een "normaal" geaarde stekker, nu ga ik over een paar dagen. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos dat in elk land wordt gebruikt.


U verblijft gedurende uw rondreis in zorgvuldig geselecteerde hotels en lodges die het beste aansluiten bij de beleving van de reis en de bestemming. Dan doe je de stekker in de universele adapter en die in het stopcontact in Engeland. Deze pennen zijn dikker dan die van een Europese stekker.


U kunt dan normaal gesproken uw stekker niet in het stopcontact steken. De wereldstekker is te koop bij de ANWB, de Hema of de kijkshop. Zuid-Afrikaanse driepoot is zelden in wereldstekkers (bijvoorbeeld die van de ANWB) te vinden.


Info over reisstekker canada. Canada: reisstekker of wereldstekker nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.