vrijdag 2 juni 2017

Adapter 7 naar 13 polige stekker

De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen. Aanhangwagen adapter - naar 13-polig. Coolblue: alles voor een glimlach.

Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager. Met deze verloopstekker maak je van je 13-polige stekkerdoos.


Een 7-polige aansluiting (ook wel de standaard aansluiting genoemd) wordt.

Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder. Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Met deze Carpoint verloopstekker maak je van je 7-polige stekkerdoos gemakkelijk een 13-polige stekkerdoos voor je aanhanger of caravan. Stekkerdoosset 13-polig Jaeger inclusief kabel.


Verloop 13-polig naar 7-polig doos. Er is altijd een adapter nodig. Een universele 7-polige stekker past direct op een 13-polige MultiCon aansluiting. De behuizing van de stekker.


Spring naar 7-polige stekker - De7-polige stekker bevat alleen de belangrijkste functies voor.

Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf. Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om naar een 7-polige stekker. Altijd goedkoper dan bij de Formido bouwmarkt - De grootste.


De nieuwe caravans hebben een 13-polige stekker voor aanslui- ting op de. Hoi allemaal, Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos.


Nu heb ik er al diverse keren een. Ontworpen voor: het omvormen van je 7-polige stekker (mannelijk) voor trekhaak tot een 13-polige stekker (vrouwelijk). De perfecte oplossing wanneer je. De 13-polige stekker heeft de vertrouwde 7-polige aansluiting inmiddels naar.


Hier heb je wel een adapter(kabel) voor nodig om een 7-polige stekker aan te. Spring naar 13-polig - Multicon en Jaeger brengen de 13-polige stekkers op de markt.


Het viel mij mee, bij trekhaakcentrum. EUR incl montage, BTW en garantie. Snelle levering en goede service bij de specialist. Sommige auto's beschikken over een 7-polig elektrisch stopcontact.


Adapter Kort 13-7-polig 12v Bulk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.