donderdag 25 mei 2017

Krultang 110 volt

Helaas hebben wij niets gevonden voor "krultang 1volt". De tang is handig in gebruik dankzij het lange. In Europa wordt gewerkt met 2volt, in Amerika 1volt.

Mijn krultang heeft dit bijvoorbeeld. Het staat dan duidelijk op de. Automatische voltage aanpassing: 1- 2Volt.


Dit is logisch want Babyliss heeft veel verschillende krultangen in diverse prijsklassen en verschillende uitvoeringen zodat.

De Carmen Curlomatic krultang heeft een diameter van mm, waardoor deze. Vind krultang op Marktplaats. Krultang met korte hendel en veerkrachtige klem. Elektrische vereisten, 1– 2Volt.


De conische krultang is in te stellen op temperatuurstanden, van 1tot 2graden. Als je een krultang koopt uit Amerika van 1volt, wat voor een spannings omvormer moet je dan hebben? Van 1naar 2of van 2naar.


De krultang: wordt ook wel een kruller of een krulborstel genoemd en kun je. Als je in een land bent waar 2Volt is, kun je de haarstyler gewoon gebruiken.

Omvormer 110V naar 230V, max 1Watt,Ingangsspanning: 1Volt AC. De complete collectie bijgeleverde opzetstukken van tourmalijn, geven u. Al een tijdje ben ik op zoek naar een haarkrultang. In de USA hebben ze 1volt, een europese 220V krultang blaast daar op halve kracht. De meeste apparaten kunnen zowel 1volt als 2volt aan.


Met deze multifunctionele krultang maak je in een zeer korte tijd. Het kiezen van de beste dual voltage krultang is niet een taak die lichtvaardig. Twisted krultang nu te bestellen met korting, haal hem snel in huis!


In ons land gebruiken we 2volt echter in de Verenigde Staten is dat 1volt. Nederland gebruiken door het verschil in voltages? Deze rollomatic krultang heeft een mm borstel met uitrolmechanisme, automatisch voltage aanpassing 1- 2Volt.


Het easy Clean systeem zorgt ervoor. Creëer prachtige krullen met een krultang, maak je haar steil met een stijltang of geef je haar volume met een föhn. Bij Kruidvat vind je altijd de juiste haarstyler.


Type omvormer: 2naar 1Volt Maximaal. Voorbeelden zijn krultang, haardroger, water koker en andere apparaten met verwarmingselement. Japan gekocht, doet het prima op 1en 2volt.


Even om jullie geheugen op te frissen, de krultang komt in een mooie grote witte doos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.