maandag 29 mei 2017

Hoofdmicrofoon

Hoofdmicrofoon Voor Draagbare Zender. De draadloze headset-microfoon is voor wie zich niet alleen gemakkelijk over het podium wil bewegen, zoals met een handhel maar ook de handen vrij wil.


Bosch Security Systems - Publi Mw1-hmc bos hoofdmicrofoon.

Groothandel hoofd microfoon uit Chinese hoofd microfoon Groothandelaars Repertorium. Voorbeeldzinnen met `hoofdmicrofoon`.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Wees de eerste om dit product te beoordelen.

HOOFDMICROFOON VOOR DRAAGBARE ZENDER MICW43. Koop of Verkoop headset op Marktplaats. Commercieel Type Nr: MW1-HMC Productnummer: F. Tenzij anders vermeld zijn de andere accessoires niet inbegrepen. De leukste en scherpst geprijsde feestartikelenwinkel van Nederland!


Hoge kwaliteit dasspeld hoofdmicrofoon. Middels diverse optionele MiCon adapter zeer flexibel inzetbaar. Sennheiser XSW2-MEdraadloos headset systeem met intuitieve LCD en tot compatible systemen.


Geschikt voor zang en spraak.

Shure WHdynamische hoofdset, lichtgewicht, voor aerobic instructeurs en muzikanten. Bestel nu in de uitverkoop bij. Online winkelen voor voordelige Microfoons? Draadloze headset microfoon kopen?


Deze EH-hoofd microfoon is een omni directionele condensator microfoon. De DAP EH-is speciaal ontworpen voor het oppikken van stemgeluid. Lader Draagriem Nekriem Riemclip Beschermtas. U heeft de keuze uit een enkele of dubbele.


Accessoires (optioneel) Keelmicrofoon Dasspeldmicrofoon. Vertalingen in context van "hoofdmicrofoon" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Hij had dezelfde hoofdmicrofoon als ik nu. GRATIS verzending vanaf €5, snelle levering en uitstekende klanttevredenheid! Richtingskarakteristiek van de microfoon: bij voorkeur cardioid (behalve voor hoofdmicrofoon, zie hoger).


Versterkingscapaciteit: aangepast aan de zaalgrootte. Lcd- plasmaschermen verhuur of verkoop. De miniatuur hoofdbeugel condensatormicrofoon. Goede geluidsversterking is onmisbaar in een kerkgebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.