dinsdag 30 mei 2017

Externe harde schijf voor humax irhd 5300c

Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Afbeelding van Quantis externe harde schijf voor settop box (5GB). Ik lees veel over problemen met de externe harde schijf.

Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV. Als je op de Humax een externe harde schijf hangt, dan geeft de. Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max.


Met behulp van een externe harde schijf kun je via USB ook.

USB-poorten kun je eenvoudig een externe harde schrijf aansluiten. Ik heb net even gekeken voor je, wilde het ook zelf weten, het is idd mogelijk om externe hardeschijven aan te sluiten op een Humax IRHD. Netwerkaansluiting: via het FTP-protocol bestanden van en naar de ingebouwde harde schijf kopiëren.


Bestanden van Humax naar externe harde schijf kopiëren. In dat geval moet de FTP-methode gebruikt worden, of een externe Harde. Interactieve televisie Humax - Pauzeren en opnemen - Ziggo. Uitleg van pauzeren en opnemen met.


Alternatief: PVR laten opnemen op een externe harde schijf. De decoder met ingebouwde harde schijf beschikt over twee tuners die ervoor zorgen.

Deze word geleverd met dongel om een netwerk aan te sluiten, kan ook via een kabel. Uiteraard is er ook de mogelijkheid een usb stick of externe harddisk aan te sluiten via USB.


De unieke CHUbiedt een oplossing om uw KPN mediabox, Apple TV of externe harde schijf te monteren. USB-aansluiting voor een externe harde schijf - scartaansluiting - optische audio. HDTV ontvanger om te toveren tot een persoonlijke. Timeshift (live programma pauzeren), ja (met externe harde schijf).


Blu-ray-speler met harde schijf. TV kijken in HD-kwaliteit met interactieve televisie. Plaats voor een externe harde schijf(Niet meegeleverd). Deze Humax decoder heeft geen ingebouwde harde schijf, wel is opnemen, pauzeren en.


Vergelijk alle humax 5aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra. Een (USB-)printer of externe harde schijf prik je eenvoudig in de USB 2. Garantie: jaar volledige garantie en support via Lenovo, ook op de harde schijven. Het gaat hier om een externe verkoper. Specificaties: - Haarscherpe HDTV-weergave - Snelle en grafisch hoogwaardige.


Ik zou graag voordat ik de Humax op coax aansluit de firmware. TOSHIBA Externe harde schijf. Geef materiaal weer vanaf een USB-stick of externe harde schijf. Ook het opnemen met een externe schijf heeft hij altijd accuraat gedaan, dit i.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.