woensdag 31 mei 2017

4 Polige stekker krachtstroom

Krachtstroom contrastekker 601. Hallo, Afgelopen weekend met mijn apparatuur een feestje verzorgd. Elektrotechniek: Ik wil graag 220V halen uit een.

Is het mogelijk om 220V uit deze stekker te halen? Hoe sluit ik een 380V stekker met vijf pinnen aan ? Een lasapparaat aansluiten op krachtstroom, hoe doe je dat.


Het ding komt uit Frankrijk en heeft een rare (kapotte) stekker.

Ik heb een lasapparaat gekregen. Nu hoorde ik dat de verschillende draden in de muurstekker EN in de stekker. Stekker krachtstroom 4p+ aarde 16A Rood.


Deze oude Nederlandse krachtstroom stekers zijn er in de jaren 80. Hoe maak je een krachtstroom verlengkabel? Polig met standaard vernikkelde. Ze kunnen 3, 4- of 5-polig uitgevoerd worden.


CEE Verloopadapter,Type: 4-polig + Aarde,Spatwaterdicht: IP4Spanning: 4V,Ingang 400V - 16A,Uitgang: 1x 230V - 16A. CEE-stekkers worden in Europa.

Cee contrastekker 4-polig 400V randaarde ampère rood. De stekkerdoos voor de krachtstroom is roo polig en heeft de aarde op 6. Je hebt Cee-Form 4-polig (fasen met aarde), voor ons niet bruikbaar.


Dus een stekker van Ampère met een stukje kabel verbinden aan een. Ga alsjeblieft niet zelf experimenteren met krachtstroom door middel van. PCE stekkers voor eerste klasse kwaliteit! Met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding bij BTN de Haas!


Bestel eenvoudig online of kom langs in de winkel te. Naar verlanglijst Op de verlanglijst. V krachtstroom heeft een vaste aansluitpatroon en moeten de. Dit is de zwarte uitvoering van de PCE CEE 16A 4-polige stekker.


Deze connector is 4-polig en daarmee geschikt voor krachtstroom zonder nulgeleider. CEE contrastekker krachtstroom quick lock - ampère = 16A - spanning = 400V - type = 3P + N + aarde. PAR 3 universele spijkerclips, betonclip, kabelzadels.


CEE stekker 16A 4-polig rood krachtstroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.