maandag 24 april 2017

Stille behuizing

Ik ben op zoek naar een stille game pc behuizing. Op dit moment heb ik een Corsair 500R maar ik ben er niet echt blij mee. Stille behuizing + luchtkoeler - Componenten.

Cooler Master toont nieuwe, stille behuizing - Computer - Nieuws. We hebben vijf populaire mitx-behuizingen van evenzoveel fabrikanten uitgezocht en getest. Zo hebben we wat vergelijkingsmateriaal voor toekomstige.


Sommige behuizingen zoals de Corsair Obsidian 550D op de foto zijn.

Dan kun je zelf stille ventilatoren en een stille voeding uitzoeken en in. Doet zijn naam eer aan, buitengewoon stille kast. We hebben eerder al een speciale, stille behuizing getest, de Silencio 550. Er is gekozen voor de behuizing "IN WIN 7- Midtowermodel".


Nu is het zo dat alle producten van de lijst al binnen zijn behalve deze. Wie een oude desktopcomputer heeft of juist een zeer krachtige game-pc op zijn bureau heeft staan, zal daarmee hoogstwaarschijnlijk niet de. Een behuizing moet niet van te dun materiaal gemaakt zijn, voldoende koelingsmogelijkheden.


De behuizing is een belangrijk onderdeel voor een stille pc. BeQuiet bracht onlangs haar tweede stille behuizing op de markt, de Silent Base 600.

De Mini Tower behuizing heeft aardig wat ruimte en is geschikt voor ATX en Micro-ATX. Ben jij op zoek naar een stille en compacte computerbehuizing?


Midi-tower PC-behuizing, Gaming-behuizing BeQuiet Silent Base 800. Wat een computer een stille computer maakt zijn doorgaans de toegepaste ventilatoren in het apparaat. Daarnaast zorgt een goede behuizing ook voor een. Ik wil een snelle en stille PC, liefst ook nog een beetje zuinig.


Het kan erg irritant zijn als je PC erg veel lawaai maakt. Klein, minimaal gb intern ddr redelijk stille behuizing, goede airflow. Met name de behuizing heeft mij veel tijd gekost. Let dus op bij het uitkiezen van een behuizing en moederbord!


We willen een stille htpc, dus op de koeling moeten we zeker niet besparen. Beste mensen, ik ben aan het kijken voor een andere pc kast. Coolermaster CM6II Advanced - 2x 240mm radiator. Door een speciale game pc behuizing te nemen kan dat.


Dan adviseren we je hierin om voor een stille behuizing te kiezen. Ghz semi passieve koeling HD5met HDMI. GB grafische kaart 250GB SSD 1TB HDD DVDRW Be Quiet behuizing.


Voeg extra koeling toe aan een behuizing met een 80mm ventilator op. Deel – Extra stille behuizing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.