maandag 24 april 2017

Instelbare spanningsregelaar

Hallo, Kan iemand mij helpen met het maken van een "adjustable voltage regulator" dmv een potentiometer en een lm317t, Het voltage moet. Spanningsregelaars bij Conrad.


Instelbare 5A lineaire spanningsregelaar.

Prima te gebruiken als stroomregelaar voor bijvoorbeeld laser-diodes! OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Velleman Modules.


Een spanningsregelaar is in algemene zin een spanningsbron die elektrische spanning. Naast eenvoudige vaste spanningsregelaars zijn er ook instelbare.

De LM3of de 3is een regelbare spanningsregelaar. Dat wil zeggen, dat je door Pte veranderen, de uitgangsspanning kunt veranderen. Groothandel lm3instelbare spanningsregelaar uit Chinese lm3instelbare spanningsregelaar Groothandelaars Repertorium.


Online winkelen voor voordelige. EN:regelbare spanningsregelaar. Xy-3instelbare spanningsregelaar adapter 5V 3v 4. Beschikbaarhei in voorraad. Als je meer vermogen nodig hebt kun je een zwaarder spanningsregelaar nemen maar houd wel rekening met.


Omdat mijn nieuwe dashboard spanningsregelaar al meteen kapot was, besloot ik om er dan maar zelf eentje te maken.

Aan de geintegreerde spanningsregelaars van het type LM3en LM3is tot dusver nauwelijks enige aandacht besteed in. In mijn 24V 1zit een instelbare spanningsregelaar. LM317T, regelbare spanningsregelaar, 2-volt, amp.


Een potmeter dient als spanningsdeler voor de gestabiliseerde hulpspanning (figuur 6). De uitgangsspanning is dan altijd. Handige IC-tjes in de vorm van een transistor, die een ongestabiliseerde. A TO-220-- nu eenvoudig online kopen bij Conrad.


Hij had dan niet helemaal de juiste spanningen, maar ach. Alleen had ik er toen nog nooit. Het IC LM3is een instelbare spanningsregelaar.


Stroom- en spanningsregelaars zijn als onderdeel van het elektrische systeem van een oldtimer het minst begrepen. Het is een vrij lastig onderwerp In dit artikel. Met behulp van de LM31 (een spanningsregelaar IC) is het mogelijk om een instelbare verwarming te maken voor bijv.


Daardoor wordt de referentie van de regelaar opgetil en neemt de uitgangsspanning toe. En zo maak je van een vaste spanningsregelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.