donderdag 6 april 2017

Antenne radio fm

Ik ben dus op zoek naar een goede binnenantenne om (bijv.) Stadsradio Rotterdam goed te ontvangen. Ik zit op de rand van het uitzendgebied.


FM en die binnen antenne kun je bij een radiozaak ook wel krijgen.

Universele binnenantenne voor de. Het kan ook zijn dat de radio is. Een FM-radio heeft bijna altijd een antenne aangebouwd.

Met vork kabelschoentjes er aan gemonteerd. Wanneer je echter een tuner (in je stereoset) van de kabel afgooit dan. Shop online voor FM antenne uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Voor een FM antenne is een dun koperdraadje voldoende, Voor overige golflengtes heb je wat meer nodig in de vorm van een rechthoek.


FM radio binnen lint antenne. We hebben bij ons op het werk een goede externe FM antenne nodig. BOSS MARINE RUBBER MARINE ANTENNES. ANTENNE RUBAN RADIO FM - Prise TV 52mm Femelle.

FM dipool lintantenne met spadepluggen. Beschikbaarheid: In voorraad. Radio lintantenne met IEC-plug. Antenne hoogte (in meters N.A.P).


De Perfectpro metalen antennes zijn geschikt voor zowel FM als DAB+ ontvangst. Op de bouw en in de industrie kan de antenne van een radio een kwetsbaar. FM lintantenne (dipool antenne).


In het begin speelde ik radio met als antenne de kabeldistributie. Analoge televisie is inmiddels verdwenen uit de ether, maar analoge radio wordt nog volop gebruikt.


Livraison rapide et économies garanties ! Groothandel Fm radio antenne versterker uit Chinese Fm radio antenne versterker Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel fm radio versterker. Verbeter de FM-ontvangst van je Wave system met deze FM-dipoolantenne. Kan worden aangesloten op de antenne-ingang op de achterkant van het.


Hallo beste fokkers, Zoals de TT ook al zegt ik zoek een radio antenne voor mijn receiver aangezien ik er geen meer in huis. Deze rubriek bevat een selectie van alle beschikbare FM- zend-antennes.


Naast de zender de antenne is een van de belangrijkste dingen van je station. Steek dit in de hoofdtelefoonuitgang en het radiosignaal komt binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.