maandag 10 april 2017

27Mc antenne

Mc Basis Antennes, solarcon, aen Imax, Sirio, Sirtel en Maco antennes voor vaste montage. Te koop een mooie buis van zink lengte 2. Meter en dikte mm hij is geschikt voor een scanner en 27mc antenne.

Deze antennes zijn speciaal geschikt voor de MC. Basis antenne CB 27Mhz -Kan helaas niet verzonden worden, alleen op te halen in de winkel. Tagra ANL-basis glasfiber antenne.


Team Super Lance korte 27mc antenne 92cm.

Mobiel antennes moeten voor het beste resultaat afgeregeld worden. Wij leveren een groot assortiment CB antennes voor montage op auto of camper, metaal of kunststof van de merken Sirio, K-PO en. Bij de keuze van een 27mc antenne is het belangrijk om de volgende punten mee. U kunt de antenne vast monteren d. Wij zijn een webshop met gebruikte zendapparatuur voor de zendamateur maar ook voor vakantiegangers en zelfs voor de Garbagerun om met goede.


MC antennes online en voordelig kopen bij Elektronicatekoop. MC basis antennes online kopen? Bestel veilig en snel op Radioamateurwinkel.


Overal op het internet staat dat de antenne voor een 27mc het ebste op een metalen onderplaat van minimaal 1mgeplaatst dient te worden.

Ondanks zijn kleine afmeting 71cm geeft deze antenne nog altijd een prima afstraling en is geschikt tot een vermogen van 1watt. Een Atron of een Imax is speelgoed als je net wil beginnen,is mijn mening.


Dit is geen 27mc antenne maar een antenne voor de radio ontvangst. Al ruim jaar uw adres voor alles op het gebied van mc. WIj leveren diverse mobiele antennes. Neem dan gerust contact met ons op via.


Onderstaande basisantennes kunnen wij leveren. Neem gerust contact met ons op via. Arob Antennebouw PL 2plug ( UHF steker ). PL plug (UHF stekker) voor Aircell 7. Een GPA is een verticale antenne van ongeveer meter lang. Ik was vanmiddag even bij een speciaalzaak langs, deze man vertelde dat je een ijzer plaatje moest maken.


Hoi ik heb een vraagje ik heb een oud zendbakkie geregen van mijn pa omat hij een andere heeft. Volgens mij heb ik een langer antenne nodig? Voor veel camperaars die regelmatig met twee of meer campers onderweg zijn is een 27Mc-bakkie een uitkomst. Het bereik is groter dan dat.


Team Hunter Mag 27mc antenne met zwart. Voor een expirimentje zoek ik een manier om zelf een 27Mc antenne snel in elkaar te flansen.


Zendbakje 27MC, antenne of externe speaker maar ook voor een inbouwframe moet je bij TEVU zijn. Binnenkort bouw ik een mc apparaat in de camper.


Waar ik nog mee zit is hoe ik de antenne op het dak ga bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.