vrijdag 24 maart 2017

Welke stekker thailand

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor. Welke stekkers kan je gebruiken in Thailand? Heb je een wereldstekker nodig?

Samengesteld door het reismagazine Columbus Travel. Als je naar Thailand op vakantie gaat, zorg er dan voor dat je voldoende. Allekabels biedt diverse stekkers voor Thailand aan.


Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Thailand wereldstekker online! Het bestaat uit twee ronde stroompinnen en een aardpen die een diameter hebben van mm. Volgens mij kun je je eigen bericht weghalen met "wijzig".


Verder nog iets grappigs met betrekking tot stekkers: wij hadden maar 1. De beste voorbereiding voor een vakantie, reis of bezoek naar Thailand! Dit is een Thaise randaarde stekker welke past in het volgende stopcontact. Wereldstekker zou ik altijd meenemen, hoewel in Thailand de stopcontacten voornamelijk hetzelfde zijn als die van ons geloof ik.


Klik hier om direct een wereldstekker via de ANWB te bestellen. Reisstekkers: welke heb je nodig voor welk land?

Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen. Nederland beter kan laten informeren welke memory sticks. Praktische informatie over het reizen door Thailand: cultuur, eten en drinken.


We raden het wel aan om een wereldstekker mee te nemen voor de paar. De wereld stekker is voorzien van verschillende geïntegreerde stekker. Myanmar, Laos, Cambodja, Thailand en.


Practische tips ter voorbereiding van een reis naar Thailand. Check hier het voltage en het type stekker voor Thailand. Ook in de aangesloten apparaten is dus bekend welke draad de fasedraad is. De hoofdstad van Thailand is Bangkok, gelegen in Centraal Thailand.


De netspanning is in Thailand net als bij ons 2volt. Je weet ook dat het beledigen van het koningshuis in Thailand je een. Iemand die twee jaar een wereldreis maakt en om welke reden dan. In het buitenland kom je nogal eens van die rare stopcontacten tegen, en vaak met een ander voltage.


Daar zitten namelijk heel veel stekkers aan die je helemaal niet nodig hebt in Azië. Ik reis vrijwel altijd in de herfst of wintermaanden naar Thailan Laos of.


VS, Canada, Midden- en Zuid-Amerika, Singapore, Thailand en Japan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.