donderdag 2 maart 2017

Electronische ontsteking

Wat is het principe van elektronische ontsteking en wat is het kenmerkende verschil met de ouderwetse contactpuntjes? De vonk wordt gegenereerd door de.


Een electronische ontsteking met optisch oog werkt altijd storingsvrij!

Deze ontstekingen geven een merkbare snellere en meer volledige verbranding door een veel sterkere vonk. Deze elektronische ontstekingen waren in eerste.


Al jaar de elektronische ontsteking specialist ! Electronische ontsteking Puch Maxi, model Bosch.

Geen contactpunten meer nodig met deze set. Hij heeft zelf zijn ontsteking met contactpunten vervangen door een electronische ontsteking.


Bij starten slaat hij wel aan, maar bij gasgeven slaat hij af. De elektronische ontsteking zorgt er dan voor dat, omdat je daarmee geen spanningsverlies meer over de punten hebt, er toch een voldoende hoge.


De verdelerontsteking is eigenlijk een redelijk achterhaald systeem. Ze is onderhevig aan slijtage, er zitten mechanische onderdelen in welke na verloop van.


Transistor ontsteking De ontsteking van de oldtimer kan je verbeteren door er een zogenaamde transistorontsteking in te zetten. Er wordt dan ook snel gekeken naar een elektronische ontsteking om van het onderhoud af te zijn.


Een gedachte wat niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

Wordt geleverd met Nederlands-talige inbouwhandleiding. Is een conventioneel concept. Wordt vaak omgebouwd tot een elektronische ontsteking.


Wie heeft er ervaring met een elektronische ontsteking in zijn oldtimer. Dit artikel vormt het eerste van twee delen met als onderwerp “Zomaar een elektrische 2cv ontsteking ? Conventionele ontsteking ombouwen naar electronische ontsteking.


Elektronische ontsteking bij Twenga. Bosch stroomverdeler ombouwen naar contactloze ontsteking (Ralph van Kleef). Welke kan zó op dit blok (Metro?) en geeft het.


Moderne electronische ontsteking voor oude engelse unit singles en twins op volt. Het testen van de voor ontsteking en het bekijken van de pulsen.


De dynamo kan eigenlijk die watt in normale omstandigheden. Binnen ons uitgebreide assortiment. Let op uw bouwjaar en motortype. Ontstekingstype 25D is herkenbaar aan.


De 1Ignition hoeft maar één keer. Met onze jarenlange ervaring in de automotive elektronica hebben we de ultieme elektronische ontsteking voor uw klassieker ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.