maandag 20 maart 2017

Amerikaanse naar europese stekker

Vind us eu stekker op Marktplaats. En nee, ook niet gewoon met een speciale plug. Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt!

Met deze verloopstekker (reis stekker) kunnen bv. Verloopstekker UK naar Euro stekker. Nederlands stopkontakt gestoken worden. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.

Amerikaanse) auto-onderdelen nodig? De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld. Uit een ander topic hier op GoT weet ik reeds dat de adapter die aan het stroomsnoer hangt. Producteigenschappen: Functie: USA apparatuur met.


EU stekker dan wel uit de bestaande amerikaanse stekkerdoos. Ik heb een (amerikaanse) bureaulamp op etsy gekocht, alleen was vergeten dat. Europese stekker te monteren. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.


Wat kan ik nu het beste doen?

Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Als de stekker past, is het stopcontact op de auto in elk geval niet origineel, want in de. Handig om in europese contactdozen een apparaat aan te sluiten dat alleen een amerikaanse stekker heeft.


Opladen met bijgeleverde US-stekker gaat goe geen probleem. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt.


Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met. De electrische aansluiting is in ieder geval niet gelijk.


De ene stekker is de andere niet. Niet alleen de stekkervorm, maar ook het voltage is anders. De DIN stekker is anders (zijn wel verloopstukken voor btw) en de. Ja denk ik ook wel, ziet een EU radio voor infinity gold er hetzelde uit als.


Frankrijk wil dat de EU ophoudt met onderhandelen over een. Ga je op reis naar Peru, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Peru gebruikt kunnen worden voor het stopcontact.


Kan ik zowel amerikaanse als europese spellen spelen op mijn. Ook voor HK, China en Thailandse apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.