donderdag 30 maart 2017

Aanhanger snoer

Alle kabels, stekkers en bevestigingsmateriaal is direct uit voorraad leverbaar. Maak hier uw keuze uit de verschillende productgroepen. HB levert óók aanhanger onderdelen van het merk Aspöck.

In de webwinkel hebben wij een uitgebreid assortiment opgenomen, om er voor te zorgen dat uw aanhanger, boottrailer, paardentrailer of caravan altijd in. Stroomkabel voor uw aanhanger of caravan. Ik heb een klein bagagewagentje (met mistachterlicht).


Alle aders hebben een eigen kleur.

Gereedschappen, huishoudelijke artikelen. Altijd een alternatief of vergelijkbaar product te vinden. Voor informatie om een tweedehands aanhangwagen kabel.


Deze kabel wordt veel gebruikt bij een caravan, deze hebben constant stroom, laadstroom etc. M snoer zeer voordelig op Sybshop. Aanhangwagen Kabel Polig (prijs per meter). Met los snoer voor verlichting Geen.


Tandem asser aanhangwagen Bakmaat 3. De losbreekreminrichting bestaat uit een dunne staalkabel die de verbinding legt tussen de handrem van de aanhangwagen en een oogje naast de trekhaag.

Met deze 14-aderig aanhanger kabel denken wij toch wel de duurst denkbare multikabel te kunnen leveren. Daar hebben wij uiteraard wel een heel goede. Productinformatie: Kleur: Zwart.


Magneet Verlichting set voor aanhanger Grijs. Verlichtingset met sterke magneet waardoor deze makkelijk geplaatst kan worden op vlakke ijzeren.


De handrem breekkabel zorgt ervoor dat de handrem wordt aangetrokken als onverhoopt de aanhangwagen zou losbreken van de auto. Deze kabelset geeft alle elektrische basisfuncties van de auto door.


Geschikt voor onder andere fietsendragers en aanhangers. Vierkant achterlicht, zowel links als rechts te gebruiken. Twee kamers met blank glas voor de kentekenplaat. Achterklepkabel voor de aanhanger.


Kabels, sluitingen en veel meer aanhangeronderdelen voordelig, snel en gemakkelijk online bestellen op. Let op de gebruikshandleiding van uw trekvoertuig (bij aanhangwagen). Ik had graag een aanhangwagen voorzien van verlichting.


Als er al een 7-aderig snoer onder de vloer ligt, bijvoorbeeld naar een. Aangegeven maat betreft het zaaggat. Voor een caravan is een constante stroomdraad nodig die de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.