donderdag 30 maart 2017

27 Mc bakkie forum

Voor al je vragen over 27mc vossenjacht. Forum: Onderwerpen: Berichten: Laatste bericht. Ik ben in vol ornaat aanwezig.

Als ik eraan denk, dan zal ik mijn antenne ook meenemen. Ik heb van mijn oom een 27-mc bakkie gekregen. Start een campagne - jouw website over 27mc, direct in beeld.


Welkom op de startkabel voor de 27mc en aanverwante onderwerpen.

Hallo allemaal, Zijn er camperaars die zendbakkie of te wel mc aanboard hebben. Mobiele antenne met magneet voet voor de 27MC. Met mc heb ik veel plezier geha ik deed altijd mee aan vossenjacht. Ik had zelf geen bakkie thuis staan, ging mij en me maten alleen om.


Ik snap dat ik een 27MC antenne nodig heb, maar ik vraag me dus af wat. Het zal me niets verbazen als er ooit een bakkie in die auto heeft. Zoals beloofd mijn review van mijn nieuwe mc installatie. Info over mc bakkie te koop.


Nou heb ik even op internet gekeken en kwam ik op een midland 27mc met antenne.

Binnenkort wil ik een bakkie kopen voor in de Laro. Hallo Motards, Mogelijk zijn er al diverse onder jullie die al eens een bakkie ( mc zend-ontvanger) op een motor gebouwd hebben.


Deze App kan als vervanging dienen van de 27mc bak. Tuurlijk: een beter bakkie, antenne. Wat kost een redelijk 27MC Bakkie voor amateur doeleinden Confused : Of kan ik ook met zo een walkie talkie?


Zijn er hier meer mensen die een bakkie in de auto, caravan, camper hebben? Ik rij vaak met dezelfde mensen mee en wij hebben bijna. In Nederland heb ik een 4xgekocht waar een 27mc Bakkie al was in gebouwd. Op internet heb ik gelezen de 27mc in Nederland vrij is.


Dat ligt er maar net aan met hoeveel watt je wilt zenden, maar 27mc is wel gewoon legaal ja. Wie heeft er een beetje verstand van 27MC bakkies en antennes? En ik neem aan dat je het Bakkie aangesloten hebt op een massa dus daar ligt het ook niet aan. In het forum gaf iemand een beschrijving van zijn SWR-meter.


Word lid van ons Forum voor 27mc oftotual CB word lid! Nu heeft mijn van een 27mc bakkie volgens mij de originele uit de usa, kan ik deze ook gebruiken in NL of moet ik dan een andere halen? Hoi, weet iemand toevallig adres en telefoonnummer van de winkel in Benidorm die mc bakkies verkoopt?


Heb begrepen dat het vlakbij het. Hoi ik heb een vraagje ik heb een oud zendbakkie geregen van mijn pa omat hij een andere heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.