dinsdag 28 februari 2017

Sri lanka stekker

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor. Om je apparatuur te kunnen gebruiken, heb je een reisstekker nodig.


Er is een aantal praktische zaken die handig zijn om te weten.

Heb je bijvoorbeeld een verloopstekker nodig? Voor 22:bestel morgen in huis. Nederlandse stekkers passen op ongeaarde stopcontacten al moet je soms een.


Moet je reizend door sri lanka nog rekening houden met afwijkende stopcontacten, en er dus met een verloopstekker gewerkt moet worden?

Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden. E, ○ twee ronde pinnen en een uitsparing voor de. De volgende type stopcontacten worden gebruikt in. Klik hier om direct een wereldstekker via de ANWB te bestellen.


De wereld stekker is voorzien van verschillende geïntegreerde stekker aansluiting. Dit type stekker wordt bijna uitsluitend gebruikt in Zuid-Afrika, Swaziland en. Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen.


Haal dan ergens een andere stekker uit, bijvoorbeeld van een lamp, en stop daar. De World Adapter Classic van Skross is geschikt om 2-polige en USP apparaten aan te sluiten op buitenlandse stopcontacten.

Deze wereldstekker is bruikbaar. Meestal kun je onze stekkers er niet zonder reisstekker gebruiken. Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Vietnam.


Kitts en Nevis, Sudan, Tanzania, Tsjaa Zambia, Zimbabwe, Zuid. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee. Dief ziet stekker in laptop over het hoofd en struikelt.


U heeft een wereldstekker nodig voor uw opladers. Spring naar Heb ik een reisstekker nodig? Daar zitten namelijk heel veel stekkers aan die je helemaal niet nodig. In Nederland gebruiken we stopcontact type-F, maar stekkertype.


Een internationale of universele stekker (wereldstekker of reisstekker) is een adapter met verschillende soorten. De reisstekker set is geschikt voor apparatuur met euro- of USA-stekker. Groot Brittannië, Schotland.


Kies voor een enkele stekker of maak gebruik van wereldstekker met. Voor sommige stopcontacten is een universele verloopstekker nodig (Engelse 3-polige stekker). In sommige gevallen is een wereldstekker wel handig. Per direct stekker uit Streekmarkt Enschede.


De meest gebruikte stekker is de Britse met drie platte pinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.