dinsdag 24 januari 2017

Skanti marifoon

De rayis een grote marifoon die vol zit met essentiƫle communicatiefuncties om aan alle wensen van elke. Doet totaal niets meer, en ik meet ook nergens voedingsspanning.


Samen met een discone- of marifoon antenne luister je dan goedkoop en makkelijk.

Marifoon) - Te koop in Posterholt. Een marifoon aan boord draagt bij aan de veiligheid en de goede orde op het water. Reparatie, modificatie, installatie van marifoons en.


Skanti Leisure DSC marifoon.

Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment.


Blackbox VHF marifoons zijn krachtige inbouw marifoons die onzichtbaar worden weggewerkt in de boot. Ze zijn standaard uitgerust met Atis en DSC klasse D. Ik heb al een tijd een niet goed werkende skanti marifoon. De marifoon ontvangt wel en zendt niet. In de winterperiode is hij nagekeken door.


Spectra watermaker (moet gecheckt worden). IC-MMarine marifoon zender-ontvanger.

Vraag informatie op over onze prijzen. Door zijn ruime opbouw is hij eenvoudig geschikt te maken voor de ontvangst van AIS door het toevoegen. NMEA van GPS) loopt tussen de en 1minuten. Vuilwater… lees verder 2ltr.


Zeer goed zeilen en toch eenvoudig bedienbaar jacht, met ruim interieur in zeer goede staat. Gebruikte Linssen pre owned Linssen Gebrauchte Linssen Yacht: Grand Sturdy 4AC Twin. Uitrusting: Radar Raymarine SL70. Kaartplotter: Raymarine RC435.


Anker: Ankerlier: Hydraulisch. Zwemtrap: Zeerailing, hekpreekstoel. De volgende stap is de ingebruikname van de marifoonband. Diepte, Raytheon STTridata + Raytheon STMasterview.


Overig: - AIS transponder RSaab Type A. Windmeter, Raymarine ST Winddata. Voormalig binnenvaart vrachtschip dat nog in dezelfde staat is zoals ze de laatste jaren beroepsmatig heeft rondgevaren.


Voorzien van een ruim vooronder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.