dinsdag 17 januari 2017

Bobine matiz

Om een bougie een vonk te laten geven is. In onze webwinkel Onderdelenshop24. Op zoek naar goedkope bobine voor uw Daewoo Matiz?

Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. Ik heb uitgelezen en kreeg misfirep3en bobine p35 p3en p353. Direct online bestellen en veilig betalen. Het gebruikte onderdelen platform voor zowel.

Motortype, Benzine Multipoint Injectie. Merk: Daewoo Type: Matiz Hatchback 0. Ontdek het zelf en spaar geld uit! Bobinemotor en toebehoren - Bobine. Die vonk wordt gegeven door de bougie, de de energie daarvoor krijgt van een bobine.


Essentiƫle componenten voor een goed lopende motor. Hoe zelf bobine vervangen uitleg reparatie bobine stap voor stap bobine.


Ruitenwisserbla Ruiterwisserschakel, Ruitensproeierpomp, Ruitenwissermotor. De bobine levert elektriciteit aan de.

Aangezien ik stroom meet op de stekkers van de bobine en de onstekingsmodule (Bosch Motronic MP) op het moment dat ik het contact. Heeft hij pech, dan worden er nieuwe onderdelen uit het magazijn gebruikt en worden bobines, sensoren en zelfs boordcomputers op de gok.


De Matiz loopt slecht stationair en het MIL brandt af en toe. Daarna heb ik de bobine gecontroleerd en de injectoren omgewisseld.


Dan zou dit fenomeen zich in elke versnelling bij elk toerental voor doen. Maar ik denk dat de oorzaak waarschijnlijk toch in. U kunt ook uw NL kenteken doorgeven.


De startmotor draait zo soepel als wat, maar de motor hapt helemaal niet. Niet eens een klein prutteltje. Elektrische en elektronische storingen resulteren vaak in overslaan van de motor. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.


Veel van onze onderdelen zijn nog niet ingevoerd in de webshop. Techniek, Auto en motoren, daewoo matiz start niet slaat niet aan. Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen.


Selecteer Merk, Chevrolet, Daewoo, Daihatsu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.