donderdag 19 januari 2017

Acculader 20a

Deze micro processorgestuurde acculader verzorgt volautomatisch het laadproces en beschermt de accu tegen schadelijke overlading. Tel de amperes bij elkaar en deel dit door 10.


Op zoek naar tbs acculader 24V 20A?

Accu groothandel Intercel is specialist in 24V acculaders! Deze superieure acculader is tevens voorzien van een “voedings-functie” en is daardoor ideaal voor gebruik in uw boot of camper.


Uitgangsspanning (DC), 12VDC. Gegarandeerd het voordeligste adres voor alle merken omvormers en acculaders, service-centrum en Victron showroom.

Een serie hoogwaardige hoogfrequent acculaders welke overgaat in. U BENT HIER: Home Acculader Zenith Acculader Zenith acculader 24V 20A. Volautomatisch, met ompoolbeveiliging.


V Laadspanning - Equalize 16. Hoogfrequent techniek, licht in gewicht. Drie geisoleerde uitgangen, instelbaar voor het laden van. Voor aansluiting op 1of 2V.


De nieuwe intelligente c-Go acculaders van IVRA Electronics BV zijn multifunctionele acculaders geschikt voor het laden van lithium, gel, AGM en natte (lood). Digitaal display met lopende tekst.

Accu leverancier Power Storage Europe is specialist in 12V acculaders! De MPC-heeft een intelligent. PBQ is specialist in Lithium acculaders. Bekijk hieronder de uitgebreide eigenschappen van.


ACCULADER VOOR en 24V LOOD-ZUURBATTERIJEN - MET BOOSTFUNCTIE - 20A Acculaders volt en druppelladers volt leveren wij uit voorraa. De volautomatische acculaders bieden. Met extra aansluiting voor startaccu.


Volledig automatische 7-traps acculader. Het automatisch laden van de accu voorkomt dat deze overladen wordt, de lader kan dus op de accu aangesloten. Ben je op zoek naar een acculader?


Snelste levering in gehele BeNeLux. Laaggeprijsde acculader met 7-fasen druppel-laadsysteem 12V, laadstroom 10A.


De hoog frequente NDS-laders van de PowerChargerPro-lijn zijn voor zowel traditioneel als voor ingebouwd gebruik ontworpen. Het rendement van 91% en de. Zeer geschikt voor vaste montage en. Compacte lader, voorzien van LED-indicatie laadtoestand.


Voorzien van mtr kabel met accuklemmen. Voorkom startproblemen via een acculader. De juiste acculader kan de levensduur van een accu verlengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.