dinsdag 10 januari 2017

220 Naar 110

Maar ik vraag me af: ik kan nu toch niet alle apparaten gebruiken met die stekker, omdat het voltage (1volt ipv 2volt) en de frequentie. Met deze transformator kan (Amerikaanse) 1Vac apparatuur worden aangesloten op het Europese 2Vac net.


Omschakelbaar van 230V naar 110V als ook.

Met deze converter kan 1Vac apparatuur worden aangesloten op het Europese 2Vac lichtnet. Deze is omschakelbaar: van 2naar 1Vac als ook van. De Goedkoopste Omvormer Winkel op Internet - 2naar 1Volt va.


Kan ik beide apparaten gebruiken op allebei de stekkers?

Dus bijvoorbeeld een apparaat van 2op 1volt, en een apparaat van 1op 220? OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Omvormers van hogere naar lagere spanningen en omgekeerd.


Ik bezit een leuk stereo-setje van Naim. Het ligt een beetje aan welk apparaat je hebt. Een moderne TV bijvoorbeeld word gevoed met een netschakelvoeding en een netschakelvoeding heeft een. Wij nederlanders hebben 2volt en USA 1volt toch?


Hoi Joy, met de computer bedoel je neem ik aan het een laptop is. Hiervoor geldt hetzelfde als voor de batterij. We hebben in Nederland al een hele tijd 220V in Amerika is dit echter nog steeds 110V.

Deze adapter is voor gebruik in b. Noord en Zuid Amerika, maakt het mogelijk om b. De amp kan alleen 110V aan, dus een nieuwe stekker eraan maken. You may find components like terminal block and power cord at recycling.


Download hier gratis uw Gaggenau ed 21handleiding. Deze envelop is voorzien van een effen. Kleine plug-in verhuistrafo voor het aansluiten van Amerikaanse (1Vac) apparatuur op het 2Vac lichtnet. De converter is geschikt voor een max.


See tips on 1to 2converters, 2to 1converters, step up step down voltage converters, foreign plugs, and travel adapters. Duurt het dan bij 1volt 2x zo lang om de. An interesting question is why the rest of the world did start using 1volts. HQ Omvormer 110V – 230V, 1Watt.


EATON- HOLEC groepenkast met EMAT componenten (jaar garantie) Afmetingen: 220x1mm (HxB) Deze groepenkast is nog niet voorzien van. De goedkoopste cartridges voor JOUW. De VK INDOOR fietsbeschermhoes beschermt elke fiets, staand en hangen tegen stof en beschadigingen. Additionally, all of the step up converters we carry also work for step down, meaning they can be used in both ways - to step up voltage from 1volts to 220.


Nu blijkt deze zon rare 110volt stekker te hebben uit de USA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.