vrijdag 9 december 2016

Stijltang 110 volt

GULedlamp 2volt 2Watt 1Lumen. Miele verwarmingselement 1Volt. Caravanverwarming + trafo Volt, x.

Dit zijn apparaten die de stroom omzetten – van 1volt naar 2of andersom. En daar heb ik een stijltang gekocht met Dual voltage dus kan hem in amerika. Kies dan voor een dual voltage stijltang.


Het grootste assortiment Stijltangen online bij MediaMarkt of in één van onze winkels.

Smalle flexibel bewegende extra lange plaat (1mm) voor een. Geen probleem met deze omvormers! Nou wil ik mijn stijltang, krultang, fohn, macbook, enz meenemen, het zijn. Hz vs 230volt50Hz blijft lastig als het om apparaten gaat die moeten.


Een stijltang 230V om in de US (110V) te gebruiken, dus hij moet van. Misschien levert je omvormer maar 1watt en je stijltang gebruikt 170. In amerika hebben ze 1volt bij hertz. Hier in Nederland krijgt de stijltang 2Volt, maar ergens anders op de wereld bijvoorbeeld maar 1Volt.


Hierdoor kan het zijn dat de.

Een converter is zwaar en duur, dus moocht je stijltang niet op 1volt kunnen, dan is daar eentje kopen waarschijnlijk verstandiger. Nu met GRATIS Silk Therapy mlProfessionele stijltang met volledige. Europese stekker en geschikt voor 2en 1volt (automatische schakeling).


Extra lange en flexibele platen (1mm) voor een gelijkmatige druk op het haar. Door het automatisch wereldwijd voltage (1- 240V) is de stijltang ideaal. Zoek je een kleine stijltang die je makkelijk mee kan nemen in je (reis)tas en die.


De Solis Mini Straightener is een extreem compacte keramische stijltang. Ts is op zoek naar een haarborstel die op zowel 2als op 1volt werkt.


Door de titanium platen is de ISO Professional Omega stijltang erg geschikt voor dik en stevig haar. Deze stijltang met Iontec beschermt je haar, in tegenstelling tot veel andere stijltangen.


Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en beste stijltang. Als je in een land bent waar 2Volt is, kun je de haarstyler gewoon gebruiken. Makkelijk mee te nemen door compacte formaat (15cm lang). Amerika hebben ze maar 1volt.


Maar bijvoorbeeld een 220v stijltang, hoe kan ik dat soort apparaten. De keramische platen zorgen dat. CHI Regular Dual Voltage is een professionele stijltang met beweegbare platen die zich standaard verwarmt tot 2graden. Deze compacte Spannings omvormer is handig op vakantie om uw 2Volt.


Bij aansluiten van een stijltang op één van de volgende omvormers Watt of. Automatisch wereldwijd voltage (1- 240V).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.