woensdag 21 december 2016

Reisstekker type i

Reisstekker bestellen bij de grootste aanbieder van wereldstekkers online? Onderstaande reisstekker is speciaal voor stopcontacten van het type I. Wereldstekkers, stekkeradapters of reisstekkers zijn er in verschillende soorten te koop.

De meeste sets beperken zich tot de meest voorkomende stekkertypes. Weergave RoosterRoosterLijst. Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs.


Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos.

Verenigde Staten, Canada, Mexico. Schrijf een review en maak kans op €100. Bepaalde types wereldstekker zijn voor meer landen geschikt.


De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult treffen, let bij het kiezen van een reisstekker dat dit overeenkomt met de "Output". Op zoek naar een reisstekker? Een reisstekker – ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter – voorkomt dat je jouw. Allows you to connect electrical appliances in countries with other socket systems.


For the following countries: China, Australia, New Zealan Fiji Islands, Cook. Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker.

Om je apparatuur te kunnen gebruiken, heb je een reisstekker nodig. Type stekker voor stopcontact. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen. In het ene land wordt het ene type stekker gebruikt, terwijl je deze stekker in het.


Zie in dit handige overzicht in één opslag in welke landen je een reisstekker nodig hebt. We vertellen je welk type stekker in welk land gebruikt.


De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple apparaten aan te sluiten op stopcontacten over de hele wereld. Vind reisstekker op Marktplaats. Voor 22:bestel morgen in huis!


De reisstekker set is geschikt voor apparatuur met euro- of USA-stekker. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.


Met deze voor America bestemde reis stekker kan je ook in de USA je Europese stekker gebruiken. Welk type stekkers en stopcontacten worden er op je vakantiebestemming gebruikt.


En wanneer heb je een omvormer nodig? Compatibel, Groot-Brittannië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.